Ispovesti

ZALJUBLJENA SAM U NAJBOLJEG PRIJATELJA, onda sam saznala šokantnu istinu o njemu i sad ne znam kako da pobegnem?!

Čitajući pisma čitalaca koji su tražili pomoć od stručnjaka za veze po imenu Meredit, jedna žena je otvorila dušu i ispričala krajnje iznenađujuću priču.

10.03.2023 17:06

ZALJUBLJENA SAM U NAJBOLJEG PRIJATELJA, onda sam saznala šokantnu istinu o njemu i sad ne znam kako da pobegnem?!
Shutterstock

Najlepše ljubavi se rađaju iz prijateljstva, tvrde mnogi. Dugogodišnja poznanstva koja nam daju uvid kakav je neko, mogu biti sjajan temelj za izgradnju zdrave i lepe veze. Ali šta se dešava u slučajevima kada je ta veza zabranjena?

Iako je kao i mnogi verovatno želela da porekne da su joj se javila osećanja prema drugu, jedna žena je ipak smogla snage da stručnjaku za veze po imenu Meredit prizna kako veruje da se zaljubila u dugogodišnjeg prijatelja. Kako kaže, čitajući pisma koje Meredit svakodnevno dobija od čitalaca, shvatila je da ima dosta takvih poput nje, ali da je kod većine olakšavajuća okolnost što je u pitanju prijatelj samac, dok je kod nje situacija drugačija. Naime, prijatelj u kog je ta devojka zaljubljena je oženjen i to je otežavajuća okolnost.

Budući da on provodi manje vremena sa ženom, devojka nije znala da je on oženjen i to već nekoliko godina. Pored toga, u međuvremenu, saznala je da je njegovoj ženi dijagnostifikovano teško hronično neurološko oboljenje, što ju je dodatno porazilo. Zato je sada u velikoj nedoumici šta dalje da čini jer su je, kako kaže, prijteljeve tajne kojima ju je zaslepio zapanjile. Ne zna da li da, kako kaže, preseče i pobegne ili da se ipak nekako bori za ljubav?.

Pixabay

Iako su dugi niz godina bili prijatelji devojka nije znala sve o muškarčevom životu

Meredit je devojci rekla da bi je u drugom slučaju verovatno savetovala da razgovara sa prijateljem o tome zašto nije podelio sa njom lične detalje jer je to zbunjujuće. Međutim, u ovom slučaju je poručila devojci da to nije njen najbolji prijatelj, već simpatija i čovek koji nije razveden i koji to očigledno ni ne namerava da uradi. Pored toga, dao joj je do znanja da ima suprugu i da ona ima hroničnu bolest. To podrazumeva da će biti uz nju kako bi joj pružio podršku. 

Meredit je ipak priznala da je teško reći zbog čega muškarac nije podelio sa njom infomaciju da je oženjen. Ona pretpostavlja da mu je to možda i način za bekstvo ili ne stiže mnogo da priča o sebi. 

- Potpuno vas razumem što ste šokirani i uznemireni. Ispostavilo se da on možda neće biti dobar u prijateljstvu, čak i ako biste želeli. Romansa se ne dešava, to je sramota, znam. Prihvatite istinu i postavite granice - zaključila je Meredit u odgovoru čitateljki.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)