Ispovesti

ŽENA ME VIŠE NE PRIVLAČI I IZBEGAVAM JE, ali uradio sam sam jednu mnogo strašnu stvar i sada sam potpuno zbunjen! Šta se dešava sa mnom?

Ispovest muškarca koji je priznao da ga privlači njegov trener u teretani izazvala je veliku pažnju.

05.03.2023 22:01

ŽENA ME VIŠE NE PRIVLAČI I IZBEGAVAM JE, ali uradio sam sam jednu mnogo strašnu stvar i sada sam potpuno zbunjen! Šta se dešava sa mnom?
Shutterstock

Jedan muškarac je u svojoj ispovesti otkrio kako se nalazi u velikoj dilemi, pa i u problemu. On je u srednjim četrdesetim godinama, kaže da je oženjen i da ima dvoje odrasle dece. U mladosti je imao se*s sa mnogim ženama i to nikad nije bio problem, međutim, poslednjih godina njegov se*sualni život sa suprugom, kako kaže, stagnira. Prestao je da oseća želju za njom i da doživi vrhunac pa je zbog toga izmišljao razne izgovore, poput stresa na poslu, starenja i slično kako bi izbegao bliskost sa njom.

Međutim, problem se pojavio kod tog muškarca jer je godinama unazad maštao o intimnošću sa drugim muškarcima, pa je često gledao i gej-pornografiju. Priznaje da je odgajan religiozno i da je takve ideje ošro odbacivo, ali one nikad nisu nestale. Međutim, odnedavno je počeo da vežba u teretani. Njegov trener je mnogo mlađi i muškarac u 30-im, koji je zgodan čovek, ali i gej, što mu je otvoreno rekao. 

Shutterstock

Muškarac je priznao da ga je privukao zgodni trener iz teretane

Kako zbunjen čovek isiče, bio je oduševljen njegovim telom, mišićavim rukama i butinama dok je sa njim vežbao. Nekoliko puta mu se trener nabacivao kroz vežbanje, što mu je prijalo i zbog čega se sad oseća krivim. Otad se nije vraćao u teretanu iako bi rado imao nešto sa njim. Zato se zapitao da li je gej, što ga je mnogo uplašilo. 

Stručnjak za veze s britanskog portala San otvoreno mu je rekla kako je evidentno da je potiskivao svoje želje i da je moguće da je gej ili biseksualac.

- Predlažem vam da prazgovarate sa nekim da biste lakše prevazišli svoja osećanja i razumeli svoju se*usalnost. Bez obzira na vaš se*sualni identitet, ako volite svoju ženu nije u redu da je varate koliko god bili zbunjeni. Najbolje rešenje jeste da porazgovarate sa suprugom jer ona možda i naslućuje šta se dešava. Takođe, šta god odlučite, izbegnite nebezbedni se*s jer tako ugrožavate svoje zdravlje, kao i zdravlje svoje žene - naglasila je ona. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)