Ispovesti

MUŽ JE NAPUSTIO ZBOG MAJKE A POVOD SVAĐE JE BIZARAN: Devojka grca u suzama, ne može da veruje šta ju je snašlo (VIDEO)

Poznata tiktokerka koju prati milion korisnika otkrila šta je bio glavni razlog rastanka sa suprugom i šokirala sve.

09.03.2023 13:30

MUŽ JE NAPUSTIO ZBOG MAJKE A POVOD SVAĐE JE BIZARAN: Devojka grca u suzama, ne može da veruje šta ju je snašlo (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/idalislago

Svađe u braku su veliki izazovi sa kojima je teško nositi se i nakon kojih se kristališe na kom je nivou brak i da li će opstati. I dok se neki parovi gotovo nikada ne svađaju ni oko čega, drugi se hvataju za sitnice i često stavljaju neke sekundarne stvari u prvi plan i kao važne.

Poznata tiktokeka Idlis Lago, podelila je sa svojim pratiocima ispovest, otkrivši kako se ona i njen suprug uskoro razilaze. Ona je rekla kako je zapravo on odlučio da je napusti a razlog toga je njegova majka. Kako je navela Lago u svojoj objavi, gde čuva svoju bebu i deluje zabrinuto, on je to odlučio stavljajući kao prioritet rođendan svoje majke.

Printscreen/Tiktok/idalislago

Tiktokerka je otkrila svoj problem kroz brisanje suza

- Suprug me je ostavio zbog svoje mame. Mislila sm da je sve u najboljem redu, pitala sam ga jednog jutra, rekla sam mu da želim da provedem dan sa njim i da želim maženje uveče, ali izgleda da je rođendan njegove majke važniji od mene - otkriva ona u videu.

Mišljenje njenih prtilaca je bilo različito, i dok su neki izrzili žaljenje zbog toga bilo je i onih koji su podržali majku.

- Da devojko, njeggova mama je važnija od tebe. Nije svaka mama zamenjiva. On može pronaći drugu ženu, ali drugu majku ne -

- Ostani jaka i budi dobro moja draga -

- Da, mamin rođendan je važniji od tvog maženja -

- Rođendan njegove majke je jednom godišnje tako da imate sve vreme za vas - komentarisali su korisnici mreže.

 

Jedan muškarac se nadovezao na diskusiju i branio je muškarca rekavši kako bi on učinio isto i da Bog treba da čuva jači pol. Drugi je prokomentarisao da i on poštuje njenog supruga, pa joj poručio da zamisli kako bi se osećala da to učini njen sin kada odraste njoj. 

 Tiktokerka je otkrila u komentarima da je to bila samo još jedna od njenih šala i da su ona i suprug u odličnim odnosima. Iako je i nedavno objavila video sa suprugom, rekavši kako su njih dvoje odlučili da se razvedu, ali i naglasivši i jedno i drugo u objavi kako "jedva čekaju " da do toga konačno dođe, sve je očigledno u cilju zabave i smeha pratilaca što su mnogi odmah prepoznali i prihvatili.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)