Sex

DOK JE GLEDALA PORODIČNI ALBUM, SHVATILA JE ŠOKANTNU ISTINU O SVOM DEČKU! A onda je usledilo još jedno saznanje koje ju je potpuno slomilo: "Roditelji su me lagali 19 godina"!

Jedna mlada žena je podelila neverovatnu priču o porodičnim tajnama zbog koje su mnogi ostali bez reči.

29.04.2023 17:01

DOK JE GLEDALA PORODIČNI ALBUM, SHVATILA JE ŠOKANTNU ISTINU O SVOM DEČKU! A onda je usledilo još jedno saznanje koje ju je potpuno slomilo: "Roditelji su me lagali 19 godina"!
Foto: Shutterstock

Devetnaestogodišnja devojka se obratila forumu na Reditu kako bi podelila veliku porodičnu tajnu koju je nedavno otkrila. Prema njenim rečima, život joj se u trenu promenio iz korena.

Kako je istakla u svojoj anonimnoj ispovesti, ona već dve godine uživa u idiličnoj vezi sa svojim partnerom. Mislila je da je ništa ne može razdvojiti od njega i da su na korak od braka. Međutim, na nedavnom porodičnom okupljanju, majka njenog dečka se uznemirila nakon što je videla fotografiju devojčine bake sa očeve strane. Žena se navodno prestrašila i morala je da napusti sobu na nekoliko trenutaka. 

Kada se vratila, počela je da pokazuje slike svoje majke kako stoji ni manje ni više nego pored devojčine bake, pa su ubrzo svi shvatili da su te dve žene sestre.

Foto: Shutterstock

Devojka je otkrila porodičnu tajnu koja joj je promenila život

- Moj čukundeda je imao aferu i u toj aferi dobio je ćerku, babu mog dečka. S obzirom na to da je moja baba bila najstarija od njegove dece ona je za to i znala. Moja baka i njen tata su to krili od ostatka porodice - počela je ispovest devojka o zaista konfuznoj familijarnoj situaciji i njihovim vezama.

Ipostavilo se da su babe mladog dvojca u stvari sestre. 

- Dečko i ja smo počeli da plačemo, a ja sam dobila i napad panike. Ali moji roditelji su delovali tako smireno. Na kraju je moj tata presekao i rešio da progovori o porodičnim tajnama - nastavila je devojka pričajući svoju neverovatnu priču. 

Otac je zatim priznao da on zapravo nije njen biološki tata, što ju je bacilo u još veću agoniju. 

shutterstock.com

Dečko i devojka su pomislili da su u krvnom srodstvu

- Njihova priča je bila da su moji mama i tata izlazili na koledžu, pa raskinuli, a onda su se nekoliko godina kasnije ponovo zavoleli. Međutim, moja mama je tada bila u 5. mesecu trudnoće, ali su ipak odlučili da pokušaju ponovo. On je obećavao da će mi dati svoje prezime kad se rodim i da se će se brinuti o mene i posvetiti mi se kao da mi je biološki otac. Prema tome, on i ja nismo u krvnom srodstvu čime, dakle, nisam ni u krvnoj vezi sa mojim dečkom. Ali moja mama nije želela da ljudi znaju da nisam njegova, pa ga je naterala da čuva tajnu 19 godina. Stvarno se nadam da je sve istina jer nemam dokaz da jeste, ali izgledalo je prilično logično jer nikada nisam videla njihove slike pre nego što je moja mama zatrudnela, tek posle - napisala je devojka.

Njena objava je otad postala viralna i dospela je na TikTok.

- Vilica mi je pala više puta dok sam čitao ovu ispovest -

- Od toga da je mislila da joj je dečko rođak, saznala je da njen otac nije biološki njen tata. Emocionalni tobogan - samo su neki od komentara koji se nižu ispod ispovesti.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)