Brak i veze

DOK JE TRPELA JAKE TRUDOVE, EVO ŠTA JE NJEN MUŽ RADIO: Devojka objavila snimak iz porodilišta koji je šokirao javnost, kako je mogao to da joj uradi? (VIDEO)

Amber Luiz Tili je na TikToku objavila snimak koji je zabeležio trenutke neposredno pred njen porođaj, ali mnogim korisnicima popularne društvene mreže se nikako nije svidelo ono što vide.

25.04.2023 12:01

DOK JE TRPELA JAKE TRUDOVE, EVO ŠTA JE NJEN MUŽ RADIO: Devojka objavila snimak iz porodilišta koji je šokirao javnost, kako je mogao to da joj uradi? (VIDEO)
TIKTOK/amber_louisetilley

Jedna mama iz Britanije bila je primorana da na kraju brani svog partnera od osuda javnosti nakon što ga je snimala kako gleda fudbal na kompjuteru dok se ona spremala za porođaj.

- Tokom cele trudnoće sam se šalila da ću dobiti trudove kada njegov fudbalski tim bude igrao utakmicu i to se zapravo na kraju i desilo - napisala je Amber Luiz Tili na TikToku objavivši snimak na kom se vidi njen suprug kako sedi na njenom bolničkom krevetu, istovremeno dok koristi aparat za disanje da ostane miran, i gleda svoj tim kako igra "važnu utakmicu".

Snimak od šest sekundi imao je 3,8 miliona pregleda otkako je objavljen u četvrtak. 

Podići gledanje fudbala na novi nivo - napisala je Tili šaljivo u opisu video-snimka.

To, međutim, nije bilo nimalo smešno njenim pratiocima. 

Naime, Tiktokeri su bili podeljenih mišljenja u vezi sa tom situacijom, budući da su pojedini tvrdili da je po sredi baš loš odnos i da muž treba ženi da pruži podršku u takvim trenucima, a ne da je na tako očigledan način zanemaruje. 

- Nikada ne bih to uradio svojoj ženi koja mi donosi dete - 

- To je tužno -

- Zar nisi bila ljuta? -

- Ovo je nečuveno - 

- Kako si mogao tako, druže? - 

- Zašto su ljudi toliko frustrirani, ona je u redu s tim, držite nos dalje od tuđeg života - glasili su samo neki od komentara ispod objavljenog snimka.

Nakon brojnih reakcija koje je snimak izazvao, oglasila se i Amber koja je pravdala svog dragog i njegove postupke.

- Ne mogu da se ljutim kada sam ja ta koja mu je kompjuter i postavila. Pravila sam šaljive snimke, super smo opušteni i kada je došlo vreme da se porodim on je bio pored mene držeći me za za ruku. Imala sam sve što mi je trebalo, nije bilo tako strašno kao što mislite - objasnila je Amber u komentarima.

Iako je bilo dosta onih koji su osuđivali njenog partnera, bilo je i žena koje su šaljivo objašnjavale koliko su njihovi muževi bili nespretni u periodu kada je trebalo da beba stigne na svet.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)