Brak i veze MARKO ŽELI INTIMNOST S KUMOM, PA ZA SAVET PITAO SVEŠTENIKA: On poručio da li je to greh - svi u šoku! 08:20
Ispovesti BILA MI JE NAJBOLJA DRUGARICA I KUMA, A UJELA ME JE ZA SRCE: Zabila mi je nož u leđa i to na dan samog venčanja! 19:30
Zanimljivosti KO JE CRNA UDOVICA, JEDINA OSOBA KOJE SE PLAŠIO I PABLO ESKOBAR: Ubila tri muža, ni striptizete nije poštedela! (FOTO) 19:10
Brak i veze MARIJANA JE BIVŠEM MUŽU NA VENČANJU BILA KUMA! Onda im je PRED SVIMA poklonila kovertu sa bezobraznom porukom (VIDEO) 08:45
Telo MITROVIĆEVA KUMA JE OPASNA CRNKA I U BRAKU JE SA FUDBALEROM: Svi dobro znaju kakve su Jovanine obline - GORI (FOTO) 17:20
Ispovesti HALJINA MI JE PUKLA PRED SAMO VENČANJE NA KOM SAM BILA KUMA: Sutradan me je mlada nazvala, a ono što mi je rekla stavilo je tačku na naš odnos! 20:00
Zanimljivosti MLADA JE POZVALA "NEPOZNATU DEVOJKU" DA JOJ BUDE KUMA: Zanimanje ove dame oduševljava ljude širom sveta, a evo šta ona kaže (FOTO) 17:00
Ispovesti KUMIN GOVOR ŠOKIRAO JE SVE NA SVADBI: Mlada je završila u suzama nakon burnih reči koje je izgovorila njena najbolja drugarica, a njena ispovest je izazvala salvu negativnih komentara! (FOTO) 09:01