Brak i veze

MARIJANA JE BIVŠEM MUŽU NA VENČANJU BILA KUMA! Onda im je PRED SVIMA poklonila kovertu sa bezobraznom porukom (VIDEO)

Matičarka ne veruje šta vidi.

02.08.2024 10:45

MARIJANA JE BIVŠEM MUŽU NA VENČANJU BILA KUMA! Onda im je PRED SVIMA poklonila kovertu sa bezobraznom porukom (VIDEO)
tiktok/printscreen/makica_ma

Na društvenim mrežama nedavno je postao viralan snimak sa venčanja, na kome Marijana Purić kumuje bivšem suprugu i njegovoj sadašnjoj supruzi. Ona im je bila svedok na građanskom venčanju.

U snimku se vidi kako Marijana potpisuje knjigu svedoka uz komentar "Ja sam njegova bivša supruga, ovo je naše dete, ali družimo se, volimo se". Ovaj komentar je izazvao smeh prisutnih, a čak je i matičarka bila iznenađena situacijom. 

 

Nakon ceremonije, u restoranu gde se proslavljalo venčanje, Marijana je izvršila još jedan neobičan potez. Umesto novčanog poklona, iz koverte je izvadila papir na kome je pisalo "Srećno, kumovi, ja sam vam već dala". Preslatka mlada nije krila smeh i oduševljenje zbog pozitivne energije koja je zavladala nakon ovog "bezobraznog" pisma.

 


Reakcije na društvenim mrežama

Nakon što je snimak objavljen na TikToku, reakcije korisnika društvenih mreža su bile veoma pozitivne. Mnogi su podržali ovu neobičnu situaciju, ističući da "žena kad te preboli, može i kuma na svadbi da ti bude" i da je ovo prava legenda. Ovo neobično venčanje izazvalo je lavinu komentara i smeha širom interneta.

- Svaka čast na odnosu!


- Bivša žena mu je kraljica!

- Ja kad prebolim bivšeg mogu i da mu kumujem!

- Ti si Bog!

- Matičarka šokirana - bili su neki od komentara na mrežama ispod videa koji je javno objavljen na TikTok-u.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)