Brak i veze

GOSTI NA VENČANJU SU ČEKALI DA GLEDAJU EMOTIVAN VIDEO: Usledio šokantan snimak mladinog intimnog odnosa, ali sa drugim!

Nevesta gađala mladoženju bidermajerom, on nasrnuo na nju!

31.07.2024 21:35

GOSTI NA VENČANJU SU ČEKALI DA GLEDAJU EMOTIVAN VIDEO: Usledio šokantan snimak mladinog intimnog odnosa, ali sa drugim!
TikTok-printscreen

Na venčanjima se dešavaju razne nepredvidive situacije koje mogu da utiču, kako na raspoloženje mladenaca, tako i na sve goste na svadbi. Svađe su česte, budući da je organizacija prilično stresna. Međutim, nedavno je osvanuo snimak koji je zapanjio kako sve prisutne na ovom kineskom venčanju, tako i sve one koji su video pogledali. Naime, snimak je prvi put osvanuo pre dve godine, kada je postao vriralan, ali je ubrzo uklonjen sa mnogih mreža zbog neprikladnog sadržaja. Međutim, nedavno je ponovo ugledao svetlost dana. 

Video počinje prizorom mlade i mladoženje koje brojni gosti snimaju na pozornici. Nevesta je u raskošnoj beloj venčanici princeza kroja, dok je i mladoženja u elegantnom odelu. Oni se smeše gostima, dok im porodica i prijatelji kliču i ništa ne sluti na incident koji bi mogao da usledi svega neki sekund kasnije.

 

 

Očekuje se da se na velikom video projektoru pusti snimak mladenaca iz perioda zabavljanja, dok se kao uvertira na panelu vide srca. Međutim, na opšte zaprepašćenje svih odmah sledi video ekplicitnog se*sa između mlade i drugog muškarca. Mladoženja je na bini optužio nevestu rečima: "Mislila si da ne znam?" 

Gosti su bili zapanjeni dok su gledali petominutni snimak se*sa na velikom ekranu, gde je mlada u glavnoj ulozi.

- Pomislili smo da ćemo gledati snimke iz detinjstva mladenaca, ali onda je počeo snimak za odrasle - izjavio je jedan od prisutnih gostiju, a o tome je pisao i Daily Mail.

Mladoženja je vidno gurnuo mladu, dok je ona shvativši šta je na velikom platnu, gađala mladoženju bidermajerom. On nije ostao dužan, te je nasrnuo na nju, a gosti su odmah pritrčali da ih razdvoje kako se stvari ne bi otele kontroli. 

 

Skandalima ni tu nije kraj, budući da je muškarac sa kojim mlada ima intimni odnos, zapravo njen zet, dok joj je rođena sestra u tom trenutku šest meseci trudna. Prema izveštajima medija, mladoženja je, navodno, saznao za aferu nakon što je instalirao sigurnosnu kameru u njihovom budućem domu tokom renoviranja. Takođe se navodi da su mlada i njen zet razvili osećanja jedno prema drugom, nakon što je zet počeo da posreduje između mlade i njenog verenika tokom njihovih učestalih svađa. 

Ističe se da je nevesta, navodno, tpela psihičko nasilje od verenika, a pristala je da se uda za njega pošto je obećao da će im kupiti stan i auto, koji sama nije mogla da priušti.

Incident je podelio korisnike interneta. Dok neki veruju da je snimak stvaran, drugi tvrde da je reč o dobrom marketinškom triku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)