Zanimljivosti

OVAJ DETALJ NA VENČANJU JOVANE I BOGDANA NIKO NIJE PRIMETIO! Ima važnu simboliku i otkriva bitnu stvar o njihovom odnosu

Znaju šta im je prioritet.

24.07.2024 13:40

OVAJ DETALJ NA VENČANJU JOVANE I BOGDANA NIKO NIJE PRIMETIO! Ima važnu simboliku i otkriva bitnu stvar o njihovom odnosu
Shutterstock, Printscreen/instagram.com/ljubisavljeviceva, Printscreen/Instagram

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović su izrekli sudbonosno "da" 20. jula u manastiru Gračanica, daleko od očiju javnosti. Venčanje je bilo intimno, a okupili su samo najbliže članove porodice i prijatelje, ali mladenci su nakon tri dana počeli da dele slike i snimke sa ovog važnog događaja. Iako su dugo zajedno niko nije znao da su se u tajnosti venčali.

Jedan od detalja koji je privukao pažnju javnosti je činjenica da je Jovana tokom fotografisanja u venčanici pažljivo skrivala stomak rukama, što je podstaklo spekulacije o mogućoj trudnoći. Mnogi su primetili da se stomak nazire ispod venčanice, što je dodatno podgrejalo glasine o blagoslovenom stanju mlade. Kako je Republika saznala, Jovana je već zakoračila u treći mesec trudnoće, ali do četvrtog meseca nije želela da deli ovu vest sa javnošću verujući da je tako najbolje dok ne prođe neki određeni period.

Ono što je takođe privuklo pažnju javnosti jeste venčanica supruge Bogdana Srejovića. Diskretna, bela haljina učinila je da Jovana pleni. Takođe, ono što je mnogima promaklo je detalj oko Jovaninog vrata. Od kako su zajedno ovaj par je posvećen veri, obilaze manastire i provode vreme na taj način. Zato, nije čudno što su izabrali Gračanicu kao mesto gde će se zakleti na  večnu ljubav i poštovanje. Jovana je na venčanju imala krst oko vrata koji joj se spuštao niz dekolte. Izgledala je prelepo, a ovaj mali detalj mnogo govori o njihovoj posvećenosti veri.

Nakon objave fotografija sa venčanja pristigle su mnogobrojne čestitike fanova još iz perioda kada je Jovana učestvovala u jednom rijalitiju, ali i od njihovih priijatelja i porodice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)