Brak i veze

PRVA BRAČNA NOĆ PRETVORILA SE U PAKAO: Mlada objavljivala fotografije sa venčanja, pa ispala kroz prozor i to gola!

Umesto slavlja, zavladala opšta tuga.

29.07.2024 18:15

PRVA BRAČNA NOĆ PRETVORILA SE U PAKAO: Mlada objavljivala fotografije sa venčanja, pa ispala kroz prozor i to gola!
Shutterstock

Ponekad umesto prve bračne noći i medenog meseca koji bi trebalo da usledi dođe do tragičnog ishoda sudbine. Upravo tako je nastradala jedna mlada u Rusiji. Ksenija Vodjanickaja (23) tragično je preminula nakon što je gola pala sa visine od 48 metara iz svog stana na 15. spratu stambene zgrade u Sankt Peterburgu. Stan je već delila sa mužem Konstantinom (24).

Nesreća se dogodila samo nekoliko sati nakon što je Ksenija objavila srećne svadbene fotografije sa venčanja, a Konstantin je odmah po njenom padu pozvao hitne službe. Mladoženja je bio vidno potresen nakon što je pronašao telo svoje supruge i potom je bio ispitan od strane policije.

Prema izveštajima, Konstantin je negirao bilo kakvu umešanost u tragičan događaj. Policija za sada smatra da je smrt bila nesrećan slučaj, ali istraga i dalje traje.

 

Ksenija je nedavno diplomirala na Državnom univerzitetu za veterinarsku medicinu u Sankt Peterburgu i bila je strastveni fotograf. Par se vratio kući nakon svadbene ceremonije i zabave u restoranu, kojoj su prisustvovali bliski prijatelji i nekoliko rođaka.

Mlada je nosila kratku belu haljinu, koja je bila delimično providna i imala je duge zvonaste rukave. Kosa joj je bila stilizovana i podigunta delimično napred, a na glavi je imala dug veo koji je padao pozadi do zemlje. U vidu bidermajera nosila je krupne bele ruže, dok se približavala da zaljubljeno poljubi taze supruga. 

Mladoženja je bio obučen u belu lanenu košulju i krem pantalone. Prijatelji su za ruske medije izjavili da je par bio srećan na svom venčanju i da nije bilo ozbiljnih problema u njihovoj vezi. 

- Mladić je iskreno voleo svoju nevestu i jednostavno nije mogao da joj naudi - rekli su prijatelji pokojne mlade, a o tome je pisao i Daily Mail.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)