Brak i veze

SUPRUGI NAPRAVIO TEPIH OD PRAVIH PARA: Pod noge joj je bacio tačno OVOLIKO - kakvo bahaćenje (VIDEO)

Kada se radi o venčanju, važno je biti originalan, a jedan mladi par je zadao domaći zadatak mnogima.

15.07.2024 18:55

SUPRUGI NAPRAVIO TEPIH OD PRAVIH PARA: Pod noge joj je bacio tačno OVOLIKO - kakvo bahaćenje (VIDEO)
Printscreen/TikTok/news.com.au

Mladoženja sa Filipina je po svaku cenu želeo da pokaže da je pun para, pa mu nije bilo teško ni da ih baci. On je odlučio da svojoj novopečenoj suprugi pokloni jedinstveni tepih od para, vredan 22.000 evra (oko 2.570.000 dinara)!

Ovo je inače tradicija na Filipinima, i mladenci na taj način pokazuju svim gostima da u njihovoj kući vlada obilje. Takođe, ovo je i znak da njih dvoje zajedno mogu da izgrade jaku finansijsku budućnost.

Video koji je objavljen na Tik Toku je sakupio skoro pet miliona pregleda i neverovatnih 28.000 komentara.

Na početku ceremonije, mladoženja donosi zamotani tepih. Odmotava ga ispred mlade i prostire ga da ona pređe preko njega.

 

@news.com.au That’s how you make a girl feel like a queen! 🤑 This groom gave his bride the incredible gift of cash rolled out like a carpet, worth $1 million Phillipine pesos (around $25K) #wedding #weddingtiktok #weddinggift #moneytok #bridesoftiktok ♬ original sound - lily✨

 

Potom on svojoj suprugi stavlja ogrtač od novca i to je vrhunac ceremonije.

Usledila je prava lavina komentara, i dok su se jedni prepirali da li se radi o cifri od milion filipinskih pezosa, ili većoj, drugi nisu krili svoje oduševljenje.

- Crvenom tepihu je odzvonilo, novi hit je tepih od para - glasio je jedan od komentra.

- Da li mladoženja ima brata, pitam za drugaricu - napisala je jedna žena, a druga je dodala: Ljudi, potpuno je svejedno da li se ovde radi o 500 ili milion dolara, zar ne možete da cenite lepotu događaja.

Ako ništa drugo, ovo će sigurno biti veoma brzo nadmašeno, jer kada se god pojavi ovakav snimak, odmah nakon njega sledi neki još bogatiji...

BONUS VIDEO:

 

  

Komentari (0)