Strast PROBUDIO SE MRTAV PIJAN U KOMŠIJINOJ KUĆI I SHVATIO ZAŠTO JE GO! Noć razvrata ga je skupo koštala! 23:15
Brak i veze SUPRUGA NEMA POJMA ŠTA RADIM S NJENIM BIVŠIM MUŽEM NJOJ IZA LEĐA: Dve godine živim u strahu da će otkriti moju tajnu 21:50
Strast KAD SAM ODBIO DA U KREVETU URADIM OVO, SUPRUGA MI JE REKLA DA NAĐEM LJUBAVNICU! A onda sam otkrio šta 20 godina krije 22:15
Brak i veze MUŽ SVAKOG DANA U 6 UJUTRU RADI ISTU BIZARNU STVAR U TOALETU I ONA JE UBEĐENA DA JE VARA: Njegovo objašnjenje je hit 06:40
Brak i veze ČUVENI RUSKI KARDIOLOG JE NA SVOM STOLU DRŽAO TEGLU S LJUDSKIM SRCEM: Kada je jednog dana studentima ispričao čije je ono bilo, SLEDILI SU SE! (FOTO) 14:01
Brak i veze MUŽ ME NIJE NI SPOMENUO U TESTAMENTU, POSLE 14 GODINA SAM DOŽIVELA ŠOK! Njima je ostavio sav imetak, ne mogu da se oporavim! 10:20
Brak i veze SUPRUGA JE OTIŠLA NA DEVOJAČKO VEČE I PRESPAVALA KOD PRIJATELJICE: Kad se vratila priznala mi je nešto strašno, život mi se zgadio! 22:01
Brak i veze UHVATIO JE SUPRUGU USRED AKCIJE S NJEGOVIM BRATOM i to na zadnjem sedištu automobila! A ono što je radila njihova majka je NADREALNO! 12:26
Strast SUPRUGA MI JE REKLA DA NAĐEM LJUBAVNICU, A ONDA JE PRIZNALA ŠTA 20 GODINA KRIJE OD MENE: Još se nisam oporavio od šoka! 23:01
Strast MISLILA SAM DA MUŽA NE ZANIMAJU ODNOSI, A ONDA SAM OTKRILA ŠTA RADI SVAKE NOĆI DOK JA SPAVAM: Tajna nam je uništila brak 21:45
Zanimljivosti IBRAHIMOVIĆEVA ŽENA NA SUDU, SVI GLEDALI U ČUDU KAKO IZGLEDA U ŠESTOJ DECENIJI: Pojavila se zbog sramotnog razloga u stajlingu za prepričavanje (FOTO) 14:01
Brak i veze IZBACIO SAM MAJKU SA SVOG VENČANJA KAD SAM VIDEO S KIM JE DOŠLA: Nikad joj neću oprostiti ovo poniženje! 17:40