Brak i veze

KADA JE STIGLA TORTA, MLADOŽENJA NAPRAVIO KARAMBOL: Poniženje kakvo se ne pamti, mlada uništena (VIDEO)

Šta biste radili da ste u ovo situaciji?

01.07.2024 09:40

KADA JE STIGLA TORTA, MLADOŽENJA NAPRAVIO KARAMBOL: Poniženje kakvo se ne pamti, mlada uništena (VIDEO)
instagram/printscreen/less.stress.events

Na Instagramu je osvanuo jedan video mlade i mladoženje. U momentu kada su sekli tortu, stigao je šampanjac. Tada, umesto zdravice i zajedničkog ispijanja, desilo se nešto sasvim drugo, što je razbesnelo hiljade ljudi.

- Šta biste radili da ste u ovo situaciji - pitala je žena koja je postavila video na Instagramu.

Ono što se vidi je da su mladanci okruženi dragim ljudima na svojoj svadbi, uživaju i srećni su. Bar sve do jednog momenta. Stigla je mladenačka torta, a ono što očekujemo od para je da se smeje, jede parče zajedno, ali kao da je sam đavo proradio u mladoženji. Iako je mlada bila prelepa, vesela i našminkana, kada je otvorio šampanjac iz čista mira je okrenuo ka njoj. Celu je isprskao, a najviše po licu. Upropastio joj je šminku i kosu.
 


Mnogi su ovo doživeli kao “crvenu zastavicu” u vezi ili braku. Odnosno, ovakav detalj smatraju jasnim pokazateljem. Tvrde da ovaj muškarac nikako neće biti dobar prema osobi koju ženi. To mišljenje podelili su i korisnici na Instagramu koji su između ostalog i pogledali video.

- Udala si se za dečaka, a ne za muškarca.

- Najbrži razvod ikada.

- Naravno sada ona mora da glumi da joj nije smetalo i da je to šala, a sigurno je osetljiva.

- Vidim komentare u drugim videima da se mlada smeje zbog sve drame koju je ovaj video napravio i da joj to ne smeta jer zna kakav je njen muž….Ali, ovo mi je još uvek ludo. Na venčanju, na najvažnijem danu… Dame, ako znate da je vaš muž šaljivdžija ili šta već…. I ne želite ovakvo ponašanje na dan svog venčanja... Molim vas, pričajte sa njim. Njegova ličnost može biti takva da voli puno da se igra, ali ponekad ode predaleko. Ovo će možda neki shvatiti kao poniženje - bili su samo neki od komentara ispod videa koji je podeljen.


BONUS VIDEO:

Komentari (0)