Ispovesti

SVEKRVA SE POJAVILA NA SVADBI SINA U VENČANICI: Opušteno je čak i pozirala kao nevesta, dok su je svi zapanjeno gledali

Reakcija mlade je bila potpuno neočekivana.

15.06.2024 19:31

SVEKRVA SE POJAVILA NA SVADBI SINA U VENČANICI: Opušteno je čak i pozirala kao nevesta, dok su je svi zapanjeno gledali
Shutterstock

Prilikom planiranja venčanja i svadbe mladencima najčešće pomažu članovi porodice. Jedna mlada je ispričala kako je ona sve prepustila svojoj majci koja joj je bila desna ruka prilikom pripreme svadbe. 

Za to vreme njena svekrva nije prstom mrdnula, već je birala kakvu će haljinu nositi na venčanju svog sina.

- Nekoliko meseci pre venčanja bila sam kod svekrve i ona me je pitala koju boju haljine da obuče za našu svadbu. Rekla sam joj da će većina gostiju nositi tamnoplavu, roze ili neku nijansu zelene. Nedugo zatim, pokazala mi je u ormaru nekoliko haljina tirkizne boje - počela je svoju ispovest ova mlada. 

shutterstock.com

Mlada je bila šokirana kada je videla svekrvu u beloj haljini poput nje

 

Kako je ispričala, njena svekrva ima čudnu prirodu.

- Vrlo je draga, ali se ponaša kao dete. Nedavno je prekrečila celu kuću, a potom iscrtavala male pravugaonike različite boje, poput cigli i ručno oslikala leptire na zidovima. Iako sve to izgleda dosta "staro" to je čini srećnom - dodala je ona.

Međutim, na sam dan venčanja njena svekrva je promenila odluku i na svadbi se pojavila u beloj haljini.

- Počela sam da se smejem kad sam je ugledala jer je nosila dugu, belu, čipkanu venčanicu. To nije bilo sve. Ona je imala i buket cveća poput bidermajera, a moj suprug je samo prokomentarisao rečima:" Da, to je moja mama" - navodi ova nevesta u objavi na Redittu.

Uprkos tome, snajka joj nije zamerila svekrvi rekavši da ona to nije uradila namerno.

- Moja svekrva je prošetala niz prolaz do svog rezervisanog mesta sa buketom u ruci kao da je mlada, a fotograf ju je slikao kao nevestu - dodala je ona.

 

 

I dok mlada nije zamerila svekrvi ovakvo ponašnje, njena majka i drugi gosti bili su revoltirani. Na sličan način su reagovali i ljudi na mrežama. 

- Sviđa mi se priča! Drago mi je da vidim da nisu svi zabrinuti da budu zasenjeni na svom venčanju gledajte to sa vedrije strane!

- Tvoja svekrva zvuči kao neko sa kim bih voleo da se družim, a ti si super lik jer ne dozvoljavaš da ti nečiji detinjasti duh pokvari dan.

- Ovo je slatka i smešna priča! 

- Meni je potrebna ta opuštenost i odsustvo stresa - bili su neki od komentara.

I dok je većina podržalo devojku u tome što je odreagovala na ovakav način, rekavši da je cela priča bezazlena, drugi su rekli da takve stvari ne bi dozvolili na svom venčanju.

Komentari (0)