Ispovesti

JETRVE SE POSVAĐALE ZBOG IMENA BEBE: "Ona je zlo, to je bolan podsetnik na tragičan gubitak mog deteta"

Sukob je završio na mrežama, a komentari nisu izostali.

08.06.2024 18:50

JETRVE SE POSVAĐALE ZBOG IMENA BEBE: "Ona je zlo, to je bolan podsetnik na tragičan gubitak mog deteta"
shutterstock

Izbor imena za dete uvek je izazov za roditelje, a često može da dovede i do sukoba unutar familije. Dve jetrve su se žestoko posvađale zbog imena deteta, pa su svoj problem iznele pred korisnike Reddit kako bi oni odlučili ko je u pravu.  

Kako je ispričala jedna mlada mama, supruga njenog brata zahteva da promene ime njihovoj četvoromesečnoj devojčici. 

- Porodila sam se pre četiri meseca, a suprug i ja smo odlučili da našoj ćerkici damo ime Amber. Sve je bilo u redu do pre nekoliko dana kada je žena mog brata, moja jetrva zahtevala da promenimo ime detetu. Kada sam je upitala zašto to traži, rekla je da je to ime bilo njene mrtvorođene ćerke koju je rodila pre 7 godina u prethodnom braku. Ne razumem zašto to mene treba da zanima, njen bivši brak i život - ispričala je ova mlada mama.

Shuterstock

I jedna i druga smatraju da su u pravu

Prema njenim rečima, suprug je u potpunosti podržava da detetu ne menjaju ime.

- Čak i kad bismo pristali da bebi promenimo ime čekali bismo barem pet meseci, da ne pričam o tome kolio će to da nas košta. Naša ćerkica je već prijavljena kod matičara sa tim imenom - dodala je ona.

Mlada mama ističe da joj nije jasno zašto njena snaja nije ranije rekla ništa za to ime kad su joj rekli kako će se beba zvati, nego se oglasila sad posle četiri meseca.

- Stalno mi šalje poruke i zahteva da promenim ime detetu. Moj brat je rekao da se neće mešati u naš sukob, ali vidim po njemu da drži stranu svojoj ženi - rekla je ona.

Nakon ovog posta oglasila se i njena jetrva koja je objasnila zašto želi da se detetu promeni ime.

- Žao mi je ako im pravim probleme, ali to ime je bolan podsetnik na tragičan gubitak bebe koji sam preživela. Pokušala sam na fin način da razgovaram s jetrvom, ali ona ne želi da sluša. Ta žena je zlo, nikad me nije volela i ne bi se iznenadila da ovo radi namerno samo kako bi mene povredila - poručila je snaja.

Shutterstock

Snaja smatra da joj jetrva to namerno radi kako bi je povredila

Usledili su brojni komentari na mreži.

- Problem je mnogo veći nego ime deteta.

- Svako ima pravo da izabere ime za svoje dete kako želi.

- Trebalo bi da ima više razumevanja za svoju snaju koja je prošla bolan gubitak deteta - bili su samo neki od komentara na ovaj post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)