Ispovesti

Izbacila sam SVEKRVU jer mi je spremala kuću i okačila na zid fotku sa venčanja mog supruga i njegove BIVŠE ŽENE. Najgore od svega je reakcija muža

Kad je ugledala spornu fotografiju na zidu svog doma, žena je besno skinula sa zida i zafrljačila u pravcu svekrve koju je na kraju oterala iz svog doma. Zapanjujuće je kako je reagovao njen muž

14.06.2022 20:00

Izbacila sam SVEKRVU jer mi je spremala kuću i okačila na zid fotku sa venčanja mog supruga i njegove BIVŠE ŽENE. Najgore od svega je reakcija muža
shutterstock.com

Od kad sveta i veka prepričavaju se ne baš lepe priče o odnosu između svekrve i snaje. Drugim rečima, nije tajna da se većina svekrva i snaja ne slažu dobro.

Međutim, ono što se dogodilo jednoj ženi prava je noćna mora svake supruge. Njena priča osvanula je na forumu Redit i zaprepastila sve.

shutterstock.com

Svekrva ne krije da joj nova snaja nije po volji

Zanemela od šoka

Kako je opisala dotična dama sve se dogodilo nakon što su ona i suprug konačni kupili svoju prvu zajedničku kuću.

- Moj muž i ja smo kupili kuću i želeli smo zajednički da je sredimo. Međutim, kako on zbog posla dosta putuje, nije imao vremena da mi pomogne oko uređenja. U naš dom je stigao novi nameštaj, a zbog mojih obaveza na poslu ni ja nisam stizala da se posvetim sređivanju kuće. Moja svekrva se ponudila da mi pomogne i ja sam pristala – počela je svoju priču ova žena koja je želela da ostane anonimna.

Sređivanje je prepustila u ruke majci svog muža, srećna što ima nekog da joj pomogne. Ali, kad se uveče vratila sa posla zanemela je od šoka  kad je videla šta je uradila njena svekrva.

- Ona je ceo jedan zid ukrasila uramljenim fotografijama mog muža iz raznih perioda njegovog života od detinjstva do današnjih dana. Sve bi to bilo u redu da centralno mesto na zidu nije zauzimala ogromna slika mog muža i njegove bivše žene i to na dan njihovog venčanja. Šokirana sam zurila u fotografiju, nisam mogla da verujem da je to uradila – rekla je žena.

Kako je objasnila, ona je od ranije znala da njena svekrva obožava bivšu ženu svog sina i da nije mogla da prežali kad su se razveli, ali tako nizak udarac ipak nije očekivala.

shutterstock.com

Odnos svekrve i snaje često izgleda kao nadmudrivanje i obararenje ruku

Zafrljačila sliku

Kad je ugledala fotografiju, pao joj je mrak na oči.

- Rekla sam joj da skine tu sliku, međutim ona je odbila. Mrtva hladna mi je rekla da je to deo života njenog sina i da to treba da prihvatim. Tog trenutka mi je pao mrak na oči. Skinula sam sliku sa zida i zafrljačila je u njenom pravcu dok je ona gunđala kako je satima radila na tom zidu i da bi trebalo da budem malo zahvalnija za njen trud. E tu mi je pukao film, gurnula sam joj sliku u ruke i rekla joj da se momentalno gubi iz moje kuće da je ja ne bih izbacila napolje – ispričala je žena.

Međutim, to nije bio kraj njenim mukama.

- Slala mi je uvredljive poruke i pisala kako sam ogorčena i ljubomorna na prvu ženu mog muža. Rekla sam joj da ne trpim nepoštovanje u sopstvenom domu i poručila joj da više nije dobro došla u našu kući – dodala je ona.

U celu priču umešao se i njen muž koji je stao na stranu svoje majke.

- Rekao mi je da to nije samo moja već i njegova kuća i da treba da imam više poštovanja prema njegovoj majci. On ne spori da sam ja u pravu, ali smatra da sam preterano burno reagovala i da je glupo da njegova rođena majka ne može da dođe u naš dom. Kategorički sam odbila njegov zahtev da se pomirim s njegovom majkom i dozvolim da ponovo dolazi u naš dom. Ne znam, nisam pametna, možda sam zaista preterala, ali svekrva me je baš povredila sa tom slikom – jadala se ova žena.

shutterstock.com

Muž je stao na stranu svoje majke

Različite reakcije

Razumljivo reakcije korisnika Redita bile su različite.

- Tvoj muž je trebao da bude 100 odsto na tvojoj strani i da natera svoju majku da ti se izvini. Ako je ovo pokazatelj kako će vam biti u budućnosti onda ti je puno sreće potrebno – bio je jedan od komentara.

- Okači sliku tebe i tvog bivšeg i vidi kako će se tvoj sadašnji mužić osećati. Zaista nije lepo to što je uradila – posavetovao je drugi.

- To je tako detinjasto i nezrelo. Njegova majka se ponaša nezrelo, a suprug bi trebalo da te podrži, inače će se ovakve provokacije tvoje svekrve sigurno nastaviti – poručio je treći korisnik Redita.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)