Nije teško!

KAKO NAPRAVITI KAPUĆINO BOJU ZA ZIDOVE? Uz ovaj trik kuća će vam izgledati savršeno!

Kpućino boja za zidove postala je veoma popularna, a evo kako da je napravite sami!

27.11.2021 00:21

KAKO NAPRAVITI KAPUĆINO BOJU ZA ZIDOVE? Uz ovaj trik kuća će vam izgledati savršeno!
pexels.com

Moderno doba omogućilo nam je da živimo živote koji nam najviše odgovaraju, počevši od profesije koja nam savršeno odgovara, pa sve do toga da imamo kuću baš onakvu kakvu smo zamislili. Naime, sve što nam padne na pamet, možemo lako i da ostvarimo, uz relativno mali budžet.

Jedna od takvih stvari je i kapućino boja za zidove koju mnogi žele u svojoj kući. Međutim, ova boja u farbarama može biti jako skupa, te se ljudi radije odlučuju da je sami naprave. Ova elegantna topla boja, koja svaku sobu učini još lepšom lako se može iskombinovati uz pomoć svega dve druge boje, a portal Srećna republika otkriva vam koje.

Boje za zidove razlikuju se po nijansama, gustinama i tonovima, a da biste napravili savršenu kapućino boju morate dobro pogoditi nijasne braon i žute boje koje ćete koristiti. Naša preporuka je da uzmete jarko žutu gustu boju i da je pomešate sa braon bojom čiji je podton crven. Naime, kapućino boja je nijansa braon boje koja ima malo narandžast odsjaj. Žutom bojom savršeno ćete razblažiti braon, a crvenim podtonom donom dobićete taj narandžasti odsjaj koji je toliko specifičan za kapućino.

Ovom bojom možete okrečiti celu sobu, ali svakako ne bi bilo loše da razmislite o eventualnoj kombinaciji boja. Sa kupućino nijansom slažu se skoro sve bež i svetlo braon nijanse, kao i nijasne bele sa žutim i krem podtonovima. Igrajte se malo i okrečite jedan zid u drugu boju, iznenadićete se koliko će to otvoriti prostor u vašoj kući.

Komentari (0)