Roditeljstvo

ODLUČILI SU DA DETETU DAJU IME PO OMILJENOJ ŽIVOTINJI: Kad čujete kako će se devojčica zvati, bićete u neverici

Sad smo sve čuli.

28.04.2024 21:02

ODLUČILI SU DA DETETU DAJU IME PO OMILJENOJ ŽIVOTINJI: Kad čujete kako će se devojčica zvati, bićete u neverici
shutterstock.com

Imena za bebe često su predmet spora. Za mnoge roditelje, odabir nečega 'jedinstvenog' je glavni fokus, dok se drugi odlučuju za klasičnija imena kako bi se njihovi mališani klonili maltretiranja u školi .

Ali jedan konkretan slučaj je sada izazvao buru na internetu. Naime, sve je počelo ispovesti jedne devojke koja je otkrila da njene komšije žele da nazovu bebu po omiljenoj životinji. Ako vam je na pamet palo maca, meda ili kuca, to nije slučaj.

Shutterstock

Supružnici biraju ime detetu

Umesto toga, devojka tvrdi da je 'Lavica' bila najbolji izbor majke, inspirisana njenom omiljenom velikom mačkom. 
- Komšije čekaju prvo dete, a saznali su da će dobiti devojčicu, pa su počeli da smišljaju imena koja znače „lavica“. Naravno, tu su i logična kao što su Leonie, Leona, itd.- počela je ispovest ova devojka.

Kako dalje tvrdi, fascinacija lavovima njihovih komšija ne zaustavlja samo na imenima beba. Ispostavilo se da i ona ima tri tetovaže lavice, kao i veliku nalepnicu na braniku mačke na svom automobilu.

- Ona je opsednuta svime što ima veze sa lavicama. Čula sam razgovor komšija dok su pričali o detetu i pokušavala da se zaustavim da se ne nasmejem. Kasnije su takođe pojasnili: „Mislim, volim lavice i po mom mišljenju izgledaju lepše i veličanstvenije od mužjaka lavova, tako da se u tome mogu složiti sa njom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)