Ispovesti

SMISLILA JE PAKLENU OSVETU BIVŠEM: Platila sam glumca i lažno venčanje, ali je sudbina imala drugi plan za mene! (VIDEO)

Sada su petočlana porodica.

08.06.2024 21:01

SMISLILA JE PAKLENU OSVETU BIVŠEM: Platila sam glumca i lažno venčanje, ali je sudbina imala drugi plan za mene! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok-111noah1111

Noa je žena koja je u neobičnom pokušaju da bivšeg dečka učini ljubomornim, angažovala glumca za lažno venčanje. Ono što se desilo posle toga, nije mogla da predvidi ni u najluđim snovima. Ova strastvena zaljubljenica u tarot, odlučila je da preduzme drastične mere nakon što je njen bivši partner uplovio u bračne vode. Da bi mu se osvetila, Noa je odlučila da lažira svoje venčanje, a podelila je ceo događaj na TikToku, gde je postao veoma gledan.

Ova žena i plaćeni lažni mladoženja izgledali su glamurozno u belom, a lažna ceremonija je bila savršeno izrežirana, uključujući i dete kog je njen lažni partner držao u naručju. Noa je potvrdila da je i dete bilo plaćeno za svoju ulogu, ali priča se tu ne završava. 

U neverovatnom preokretu sudbine, Noa je priznala da se zapravo zaljubila u šarmantnog glumca tokom lažnog venčanja. Na kraju su se zaista venčali i postali prava porodica. Na njihovom stvarnom venčanju, Noa je nosila prelepu venčanicu, dok je mladoženja izgledao elegantno u tamnoplavom odelu. Par je razmenio zavete držeći se za ruke i gledajući se u oči.

 

 

Njihovu priču dodatno je začinilo objavljivanje prave porodične fotografije ispred jelke na kojoj je petočlana porodica. Noa je sa suprugom dobila dvoje dece, a usvojili su i dete koje je glumilo na lažnom venčanju. Ova neverovatna priča pokazuje kako život ponekad može biti čudniji od najluđeg filmskog scenarija.

- Zaljubila sam se u svog lažnog mladoženju, udala se za njega ponovo i to stvarno, rodila mu decu i usvojila dete koji je bio plaćeni glumac na našem prvom lažnom venčanju - podelila je Noa na svojoj objavi, a o tome je pisao i The Sun.

Njihova priča izazvala je lavinu reakcija na TikToku, gde su korisnici bili zapanjeni bizarnim preokretom događaja. 

- Ponekad ispadne dobro svetiti se bivšem!

- Tvoj život je zapravo film, zašto?

- Univerzum je zaista rekao svoje.

 - Je li ti muž vratio novac od prvog venčanja kada si ga platila kao glumca?

- Nije mi vratio novac od lažnog venčanja, ali mi je napravio dvoje dece - ogdovorila je duhovita Noa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)