Brak i veze

ŠOK na venčanju! KUM ugledao svoju devojku u VENČANICI! (VIDEO)

Kad je ugledao svoju devojku venčanici Paul Šoproni umalo nije pao u nesvest misleći da ljubav njegovog života treba da se uda za njegovog najboljeg prijatelja

18.08.2022 14:00

ŠOK na venčanju! KUM ugledao svoju devojku u VENČANICI! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Paul Šoproni (40) iz Velsa umalo nije pao u nesvest na venčanju svog najboljeg prijatelja na kome je trebalo da bude kum. Na ceremoniji u jednom restoranu u trenutku kad je u prostoriju ušla mlada on u je u venčanici ugledao svoju devojku Ališu Pilave (36) koju je 2 godine prosio ali nikako nije pristajala da se uda za njega.

Ništa nije sumnjao

Paul i Ališa upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Ona je imala dva propala braka iza sebe i izgubila je veru u ljubav. A onda je upoznala Paula i ubrzo su uplovili u romansu. Njihova ljubav je svakim danom bila sve čvršća, bar je tako on mislio. Posle 2 godine veze Paul je rešio da njihovu vezu podigne na viši nivo i zaprosio Ališu ali se ona premišljala.

- Zatražila je malo vremena da razmisli ali sam ja nastavio da je prosim svaki dan – ispričao je on.

Posle nekoliko meseci Paulov najbolji prijatelj rešio je da se oženi i zatražio je od njega da mu bude kum na venčanju što je on sa oduševljenjem prihvatio. Organizacija venčanja prepuštena je Ališi pa Paul nije posumnjao kad je ona odlazila u salon za venčanice misleći da pomaže oko svadbe njegovog prijatelja.

Printscreen Youtube/ Liverpool ECHO

A onda je Ališa klekla i zaprosila Paula

Šok ispred oltara

Došao je veliki dan za Paulovog prijatelja. Dok je Ališa obavljala poslednje pripreme on je obukao svoje najbolje odelo i otišao do mesta  gde je trebalo da se održi ceremonija venčanja. Brojni zajednički prijatelji već su stigli i zauzeli mesto u sali za venčanje. Stajao je pored svog prijatelja kad se začula muzika i na vratima je ugledao nevestu. Bila je to njegova devojka glavom i bradom. U ruci je držala mikrofon i pevala omiljenu pesmu.

Šokirani Paul nije mogao da veruje svojim očima.

- Kroz glavu mi je prolazila samo jedna misao kako je moguće da ništa nisam video. Nisam mogao da verujem da se ljubav mog života udaje za mog najboljeg prijatelja. Toliko sam bio šokiran da nisam mogao da dišem. Pogledao sam u prijatelja i shvatio da se smeje od uva do uva – ispričao je kasnije Paul.

Tek kad mu je nesuđeni mladoženja prišao, zagrlio ga i šapnuo mu da je ovo sve zbog njega Paul je shvatio da je venčanje lažno. Ališa u venčanici i sa buketom u rukama mu je prišla. Klekla ispred njega i zaprosila ga.

- Ne! Beži! – povikao je Paul i pobegao.

Ali se ubrzo vratio i prihvatio bračnu ponudu.

- Poslednje 2 godine Pol me je prosio oko 30 puta dnevno. Ja sam stalno nalazila neke izgovore. Već sam bila u braku 2 puta i pomalo sam oklevala da ponovo prolazim kroz sve ispočetka. Na kraju sam rešila da ja njega zaprosim ali na nesvakidašnji način – objasnila je razloge svoje smicalice Ališa.

Sve se završilo zagrljajima i poljupcima Paula i Ališe. Nakon što je konačno pristala da se uda za njega usledile su čestitke prijatelja a par je konačno mogao da započne sa planiranjem sopstvenog venčanja ovog puta pravog.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)