Brak i veze

UNIŠTENO VENČANJE ZBOG KOŠENJA TRAVE: Evo kako se postaje komšija iz pakla (VIDEO)

Venčanje jednog para upropašćeno je pošto su na ceremoniji imali "nezvanog gosta". Iako on nije bio potpuno fizički prisutan, uspeo je da uništi jedan od najlepših dana dvoje mladenaca

22.06.2022 20:00

UNIŠTENO VENČANJE ZBOG KOŠENJA TRAVE: Evo kako se postaje komšija iz pakla (VIDEO)
shutterstock.com

Da nije istinit događaj, mnogi bi pomislili da je po sredi skrivena kamera. Umesto da taj dan uživaju u najromantičnijoj atmosferi i muzici, kao i prijatnom okruženju na otvorenom, dvoje mladenaca će, zajedno sa svojim gostima, ovaj dan pamtiti po ružnoj sceni kojoj su prisustvovali i koja im je upropastila najleši dan u životu.

Iako bi neko očekivao da se komšiluk priključi veselju koje organizujete, u ovom slučaju je jedna žena budućem bračnom paru „čestitala“ sklapanje braka upalivši kosilicu i koseći travu dok su izgovarali sudbonosno "da".

Žena po imenu Karen je uključila trimer u trenutku kad je mlada stala na stazu kako bi prošetala do matičara sa svojim partnerom. Ona je kosila sve vreme, ne osvrćući se na molbe gostiju da se zaustavi. Mladenci su čak i jedva razmenili zavete zbog buke.

Dotična žena se uopšte nije prijateljski postavila prema komšiluku, čak je u par navrata vikala na njih, napisala je u snimku na TikToku žena pod nazivom „vampyyric“.

Ne obazirući se na prisutne, "komšinica iz pakla" je sa kačketom na glavi i kosilicom u rukama, ispred svog imanja uređivala baštu i bila prilično bučna. U jednom trenutku je samo podigla glavu, jer je videla da je neko od gostiju snima. Uprkos tome, nastavila je sa svojim poslom kao da se ništa ne dešava.

Pratioci na TikToku nisu mogli da veruju da je takva situacija moguća i pitali su se šta je to ženu iz komšiluka nateralo da se ovako ponaša, kada je u komšiluku veselje. Video koji je podelila zgrožena mlada, pogledalo je više od 370.000 korisnika.

- Ne razumem kako je neko mogao da bude tako zloban. Zaista je tužno gledati - bio je jedan od komentara.

- Trebalo bi da prodaš kuću bajkerskoj bandi ili nekom noćnom klubu - nadovezao se drugi revoltirani korisnik.

I dok bi se u drugim slučajevima možda napravila pometnja i gužva zbog situacije, venčanje se održalo "bučno" ali i lepo i svi su se trudili da se zbog ovog incidenta ne baci senka  na najromantičniji događaj.

Neki su mladence savetovali da se revanširaju pakosnoj komšinici glasnom muzikom ili bubnjevima, dok su drugi rekli da je bolje izdići se iznad njenog nivoa. Bilo je i onih koji su ovaj čin razumeli, istakavši da je to njeno imanje i da ona može da radi šta hoće.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)