Ispovesti

ALEKSANDRA JE 8 GODINA U VEZI I NEĆE DA ŽIVI SA SVOJIM DEČKOM: Obožavaju se, ali važna stvar ih drži razdvojenim

Pokazalo se da je ova odluka bila dobra za oboje.

11.06.2024 19:43

ALEKSANDRA JE 8 GODINA U VEZI I NEĆE DA ŽIVI SA SVOJIM DEČKOM: Obožavaju se, ali važna stvar ih drži razdvojenim
Shutterstock, Twitter/Printscreen/Alexandra Saville

Aleksandra Sevil, koja živi u Njujorku, je više od 8 godina u vezi sa svojim partnerom, ali ne planira brak, niti zajednički život s njim. Kako je ispričala za BusinessInsider, ovakav način života je za njih dvoje savršen. 

- Kada je naša veza postala ozbiljna razmišljali smo da iznajmimo zajednički stan, ali nikako nismo mogli da se usaglasimo. Moj partner ima sina iz prethodnog braka, pa mu je bilo važno da dobra škola bude u blizini. Ja imam psa, pa mi je bilo bitno da nedaleko od stana u kome živim imam park u kome ću šetati ljubimca - započela je svoju ispovest ova žena.

Moja komoda u njegovoj kući

Aleksandra priznaje da je od početka imala unutrašnji osećaj da to ne treba da radi.

- Volim svog dečka, ali osećaj da ćemo da budemo zajedno non stop, 24 sata dnevno u meni budi neku nelagodu. Brak mi nikad nije bio važan, ne želim decu, a nezavisnost je moj prioritet - iskrena je Aleksandra. 

Kada je to rekla svom partneru, on je sa olakšanjem odahnuo.

- Moj dečko ima stan sa pristojnom najamninom u kome on i njegov sin žive već godinama. Više od toga, oboje smo bili svesni da će moje prisustvo da poremeti život njegovog sina, a ja nisam bila spremna da se uklapam u njihov život i rutinu, iako bismo oboje voleli da provodimo više vremena zajedno - dodala je ona.

Pod uticajem okoline i prijatelja koji su započeli život u dvoje ili se venčavali, Aleksandra je u jednom trenutku počela da preispituje svoju vezu i kuda to vodi.

- Vrlo brzo sam shvatila da naš razdvojeni život zapravo ima brojne prednosti i da jača našu vezu. Imam svoj stan, vreme za sebe, prijatelje, a ljubav i partner je uvek tu. Moj dečko se pobrinuo da imam prostor u njegovoj kući i da se uvek osećam dobrodošlo. Imala sam svoju komodu i deo ormara, policu u kupatilu i kuku za peškir. Tek kad sam dobila sve to shvatila sam da mi možda neće trebati više od toga. Važno je imati razne opcije, ostalo je stvar ličnog izbora - rekla je Aleksandra.

Shutterstock

Aleksandra se preselila u istu ulicu u Bruklinu gde živi njen dečko kako bi bili bliže jedno drugom

Preselila se da živi blizu njega

Kako su godine prolazile ona i njen partner su žudeli da provode više vremena zajedno, pa se Aleksandra sa psom preselila u stan koji se nalazi u njegovoj ulici u Bruklinu.

- Ovo nam je dodatno olakšalo viđanje i pružilo bezbroj novih mogućnosti. Iako ne živimo pod istim krovom, praktično smo stalno zajedno. On je samom kad šetam psa, gotovo svakog dana imamo zajedničke večere, u odličnim sam odnosima sa njegovim sinom tako da praktično funkcionišemo kao porodica - dodala je ona.

Aleksandra ne isključuje mogućnost da jednog dana započne zajednički život sa svojim partnerom.

- Stvari se menjaju, ako jednog dana odlučimo da živimo zajedno to će biti samo zatoo što to oboje želimo, a ne zbog toga što okolina to od nas očekuje. Sve opcije su otvorene ako to ima smisla - zaključila je Aleksandra. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)