Brak i veze

SARA I LUKA SU SE UPOZNALI PREKO INTERNETA, živeli su 14.000 kilometara od drugog, a onda je usledilo nešto što nisu ni sanjali!

Sara Dorau (21) i Luka Bond (22) primer su za jednu nesvakidašnju priču.

29.01.2023 20:01

SARA I LUKA SU SE UPOZNALI PREKO INTERNETA, živeli su 14.000 kilometara od drugog, a onda je usledilo nešto što nisu ni sanjali!
Printscreen Instagram/@sarahndorough

Sara Dorau (21) i Luka Bond (22) dokaz su da za pravu ljubav ništa nije prepeka, pa ni to što ih razdvaja 14.000 kilometara. Ona živi u saveznoj američkoj državi Virdžiniji, a on na Novom Zelandu.

Upoznali su se preko Instagrama, a kako su oboje fitnes treneri i zagovornici zdravog načina života, imali su mnogo zajedničkih tema za razgovor.

Ljubav preko mreža

Govoreći o njihovim prvim razgovorima preko Instagrama, Sara je ispričala da su u početku dosta razgovarali o fitnesu s obzirom na to da se oboje bave tim poslom.

- Sledeći put kad mi se javio imala sam osećaj kao da ga već poznajem. Razgovarali smo o veri i vremenom smo se zaljubili. Tad smo se dogovorili da daljina neće biti prepreka za našu ljubav i da ćemo se čuti svaki dan – ispričala je ona.

Posle nekoliko meseci ljubavi preko interneta Luka je prelomio i odlučio da otputuje u Ameriku kako bi se konačno sreo sa Sarom licem u lice.

- Putovao je 32 sata do Amerike i naš prvi susret na aerodromu bio je veoma emotivan. Sve mi se činilo kao neki lep san, nisam mogla da verujem da je konačno tu. Toliko dugo smo čekali na taj prvi zagrljaj i tada sam osetila nešto što nisam nikad ranije, jednostavno nisam želela da ga pustim iz svog zagrljaja – dodala je Sara.

Luka je nekoliko dana proveo kod nje u gostima posle čega se vratio kući.

Neočekivana veridba

Nastavili su da se čuju svaki dan, što je bio poseban izazov jer žive u različitim vremenskim zonama.

- Nije jednostavno, ali mi smo spremni da se borimo za našu ljubav. Naši razgovoru su nam prioritet, a poverenje je ključno da bi takva veza uspela – rekla je Sara.

Na Lukin poziv u decembru prošle godine otputovala je na Novi Zeland kako bi provela božićne praznike s njim i njegovom porodicom.

- Otišli smo na zajedničko kampovanje i u jednom trenutku on je samo kleknuo ispred mene i to u potoku. Pružio mi je prsten i upitao me je da se udam za njega. Bila sam u šoku, zaista nisam očekivala da će me zaprositi, posebno što je to bio tek drugi put da smo se videli uživo. Naravno da sam pristala i sad smo vereni – ispričala je ona.

S vereničkim prstenom na ruci vratila se kući u Ameriku. Sudeći prema Lukinim objavama na Instagramu on planira da se za nekoliko meseci preseli u Ameriku kako bi započeo zajednički život i brak sa Sarom.

- Izazovi postoje u svakoj vezi, pa i u našoj. Poverenje koje imamo jedno u drugo je najvažnije kad imate vezu na daljinu i kad ste toliko udaljeni jedno od drugog kao Luka i ja. Uvek će postojati negativne misli koje će pasti napamet meni ili njemu, ali ne dozvoljavamo da to utiče na našu ljubav. Verujem da je on čovek mog života i da ću biti izuzetno srećna s njim – zaključila je Sara.  

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)