Brak i veze

NEŽNI ILI STRASTVENI: Evo šta način na koji se ljubite govori o vama i vašoj vezi

Obratite pažnju na ove male signale, mogu vam pokazati šta partner oseća a ne sme da prizna.

27.01.2023 21:01

NEŽNI ILI STRASTVENI:  Evo šta način na koji se ljubite govori o vama i vašoj vezi
shutterstock.com

Poljubac se smatra činom iskazivanja emocija te upravo on može mnogo toga da otkrije o vašoj vezi i kako je vaš partner doživljava. Ekspet za govor tela Džudi Džejms tvrdi kako poljupci mogu otkriti dosta toga o nama samima ali našoj vezi sa partnerom.

Strastven poljubac- Eksplozivni u krevetu

Parovi koji se strastveno ljube iskazuju tako i svoju ljubav jedno prema drugome. Iako je strast sastavni deo svake veze, prenaglašenost ove emocije može kod posmatrača da izazove neugodnost. Parovi koji se strastveno ljube imaju tendenciju da se osame od ostatka sveta pokazujući na taj način jedno drugom naklonost. Ovakav način ljubljenja je i jasna poruka partnera okolini kako njih dvoje imaju sjajan seksualni život.

Foto: Shutterstock

Ovaj poljubac može biti malo napadan za okolinu

 

Poljubac u glavu- Jednostrana ljubav

Iako su ovaj poljubac mnogi oduvek smatrali najvećim činom ljubavi i posvećenosti Džudi kaže da on znači kako postoji neravnoteža u vezi. Ona smatra da ljubljenje partnera u glavu označava jednostranu ljubav odnosno da obožavanje dolazi samo od jedne strane partnera.

Trljanje nosa- Strpljenje

Ovakav način razmenjivanja nežnosti ne može se videti često, ali ako vidite takav par to znači da među njima vlada strpljenje i razumevanje. Ovaj poljubac je kombinacija romantike, ljupkosti i obzira. Ovo označava da među partnerima postoji velika empatija i javlja se kod onih koji žele da iskažu ljubav.

 

 

Poljubac uz razgovor- Partneri i prijatelji

Iako možda na prvi pogled ovaj poljubac nije prožet posebnom strašću on je odraz prave ljubavi. Poljubac uz razgovor pokazuje i ljubav i strast koja postoji među partnerima ali ostavlja dovoljno mesta da prošapućete najlepše reči ljubavi u isto vreme. On može implicirati i prijateljstvo i romansu.

Zabavan- Razigrani partneri

Možda nije najbolji pokazatelj ljubavi ali to znači da i nakon više godina, postoji isti žar među partnerima i da neguju pravu ljubav. Simpatični kratki poljupci mogu biti veoma simpatični. Džudi navodi kako ovo može da znači da je par u zabavnoj fazi veze, prenosi San.

shutterstock.com

Poljubac u bilo kom stilu iskazuje u vezi veliku ljubav

 

Gricklica - Želja za dominacijom

Ako partneri jedno drugome grickaju usne to može da znači da žele moć u vezi. Džudi Džejms navodi da je to poput testiranja nečijih granica, a to nije dobar pokazatelj u vezi. Nežno grickanje može izgraditi poverenje ali ako grickate partnera kako biste pokazaivali dominaciju, to nije dobro.

Poljupci uz dodire - Zajednički ciljevi

Ovaj poljubac stavljanjem ruke oko lica tokom dodirivanja usana označava poseban trenutak i siguran je znak obožavanja. On signalizira istovremeno i strast i nežnost ali i prijateljstvo i zajedničke ciljeve.

shutterstock.com

herojski poljubac zahteva korišćenje ruke na licu partnera

 

Leptir poljubac- Strastveno zavođenje

Ovo primenjuje seksualno iskusni par i odnosi se na mali poljubac ili više njih oko područja usana. To označava ljubav i neku vrstu zadovoljstva koja se odlaže naročito ako se intenzitet ovog poljupca povećava. Tada dolazi do erupcije strasti i nežnosti.  

Propušteni poljubac- Nedovoljna posvećenost

Nespretni poljupci naročito nakon prvog sastanka  pokazuju da par nije na istoj talasnoj dužini. Tokom ovog poljupca neko ne obraća dovoljno pažnje ili pokušava da izbegne tu vrstu bliskosti. 

Francusku poljubac -  Avanturiste i posvećeni partneri

Parovi koji jezikom pokazuju ljubav jedno prema drugome su po prirodi avanturisti. Ovakav poljubac upućuje na veoma strastveni seks u spavaćoj sobi. On, takođe, pokazuje nestašan pristup seksu i želju da udovolje i sebi i partneru. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)