Brak i veze

MLADE DAN PRE VENČANJA ZAKOPAVAJU KOBASICU U ZEMLJU: Bizaran običaj se pokazao u mnogim slučajevima kao tačan! (VIDEO)

Razlog zapanjio mnoge, ali neveste kažu "da deluje"!

27.07.2024 09:30

MLADE DAN PRE VENČANJA ZAKOPAVAJU KOBASICU U ZEMLJU: Bizaran običaj se pokazao u mnogim slučajevima kao tačan! (VIDEO)
TikTok-simmers96-loveunfiltered_content

Možda mnogi nisu znali za neobičan običaj koji, izgleda da primenjuju mnoge buduće mlade širom Evrope, a pogotovo u mestima koja su poznata po kišnom vremenu. Naime, neveste se koriste svime i svačim kako bi pokušale da obezbede sučano vreme, bez kiše na svoj veliki dan.

Mnogi bi rekli da to ne zavisi od njih, ali ipak, ništa ih ne košta da se "osiguraju" na vreme. U pitanju je prilično neobičan ritual u vidu zakopavanja sirovih kobasica u zemlju dan ili noć pre svadbene ceremonije. Ukoliko to urade, po vrovanju, na dan venčanja neće padati kiša.

Meg, kreatorka sadržaja o venčanjima iz Velike Britanije, postala je prilično gledana na TikToku nakon što je podelila video u kojem objašnjava kako zakopavanje kobasice može "doneti" sunčano vreme. 

 

@loveunfiltered_content It’s supposed to keep the rain away on your wedding day … Luckily, it worked! ☀️🕶️ Possibly one of the weirdest traditions out there, but planting a sausage in the ground the night before your wedding is meant to bring good weather! Worth a try I think 🩷🫶🏼 #weddingtraditions #bridetobe #weddingdress ♬ Set My Heart On Fire (I'm Alive x And The Beat Goes On) - Majestic & The Jammin Kid & Céline Dion

 

- Podsetnik da ukopate u zemlju kobasicu noć pre vašeg venčanja. Trebalo bi da spreči kišu na sam dan venčanja. Srećom, uspelo je - istakla je ona, a o tome je pisao i NY Post.

Vrsta kobasice, čini se, nije bitna. Ovaj bizaran običaj postaje jednako popularan kao i tradicionalno oblačenje u vidu "nešto staro, nešto novo, nešto pozajmljeno, nešto plavo".

U Velikoj Britaniji je poznato da u toku dana maltene mogu da se smene sva četiri godišnja doba. Kiša je pak, nažalost, najčešća, a ponekad je praćena i olujnim vetrom. Kako bi izbegle situacije poput one u kojoj su se našli mladenci koji su morali da se sklone u podrum, dok je tornado pustošio njihov dan venčanja koji je bio zakazan krajem juna, nevesta Erin Mekgregor preduzima mere predostrožnosti.

 

 

- Na terasi sam sa kobasicom koju planiram da zakopam, kako bi obezbedila lepo vreme na dan venčanja - napisala je Erin na Instagramu.

Mnoge neveste su u komentarima istakle i svoja iskustva.

- "Posadite" kobasicu noć pre vašeg venčanja ... provereno i testirano.

- Definitivno je kobasica uspela za mene!

- Neveste, ako se pitate da li da kobasicu zakopate u zemlju noć pre vašeg venčanja, samo to uradite, čak iako se ljudi smeju. Nisu se smejali kad su videli sunce napolju na dan mog venčanja!

 

@simmers96 Plant the sausage the night before your wedding... tried and tested. It works! The perfect sunny day for the Leslie wedding ☀️👰🏼‍♀️ This was honestly the only sunny day of the month... July in Scotland 🤦🏼‍♀️😅@Lauren Struthers ♬ Set My Heart On Fire (I'm Alive x And The Beat Goes On) - Majestic & The Jammin Kid & Céline Dion

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)