Brak i veze

OŽENIO JE DEVOJKU KOJOJ NIKAD NIJE VIDEO LICE: Mlada je tvrdila da je stidljiva i pobožna, a onda je usledio šok

Par se venčao na ceremoniji koja je održana u mladoženjinoj kući.

31.05.2024 21:00

OŽENIO JE DEVOJKU KOJOJ NIKAD NIJE VIDEO LICE: Mlada je tvrdila da je stidljiva i pobožna, a onda je usledio šok
Shutterstock

Sva zemlja ima svoje tradicionalne svadbene običaje koji se nekad pokažu kao loša praksa. U Indoneziji, koja je muslimanska zemlja, važe izuzetno stroga pravila kad je u pitanju predbračni život.

Budući mladenci najčešće ne smeju čak ni da borave u istoj prostoriji zajedno, a o bilo kakvoj intimnosti pre sklapanja braka nema ni govora.

Mladić A.K. (26) skupo je platio poštovanje tradicije. Kako piše New York Post on je svoju buduću suprugu upoznao preko Instagrama. Mesecima su se dopisivali, a onda su se sreli licem u lice. 

Međutim, poštujući tradiciju Adinda Kanza, kako se predstavila, je prilikom svakog susreta nosila nikab koji joj je prekrivao kompletno lice osim očiju. Ona je tvrdila da je pobožna Muslimanka i kategorički je odbijala da pokaže svoje lice pre venčanja.

Mladić se zaljubio, ubrzo je zaprosio i ona je pristala da se uda za njega  osle godinu da je oženio svoju devojku na tradicionalnoj svadbi. Par se venčao na ceremoniji koja je održana u mladoženjinoj kući, a nevesta je u miraz donela 5 g zlata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New York Post (@nypost)

Ali, bračni život nije išao kako je mladić zamišljao. Njegova nevesta je odbijala bilo kakvu vrstu intimnosti, pravdajući se da je stidljiva. Po kući je nastavila da nikab, iako muslimanska vera dozvoljava ženi da u svoja četiri zida i pred suprugom skine maramu i veo. 

Mladić je posumnjao da nešto nije u redu i onda je saznao strašnu tajnu. Ispostavilo da se ispoda nikaba i vela zapravo krije muškarac.

Pozvao je policiju i njegova žena, odnosno prevarant je odmah uhapšen. Kako je uhapšeni mladić ispričao u policiji on se od 2020. oblačio kao žena. Na brak je pristao kako bi se domogao bogatstva mladićeve porodice. 

On je priveden i optužen za prevaru, a ukoliko bude osuđen može da provede četiri godine u zatvoru, preneo je New York Post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)