Zanimljivosti

DEVOJČICA JE IMALA POSEBAN ZADATAK NA VENČANJU: Snimak sa ove svadbe obišao je svet i rastopio srca! (VIDEO)

U pomoć su joj priskočila trojica mladića.

16.10.2023 16:01

DEVOJČICA JE IMALA POSEBAN ZADATAK NA VENČANJU: Snimak sa ove svadbe obišao je svet i rastopio srca! (VIDEO)
shutterstock.com

U mnogim zemljama postoji običaj da se put kojim mladenci prolaze do oltara zasipa laticama cveća. Ovaj zadatak najčešće se dodeljuje devojčicama iz porodice koje idu ispred mlade i iz korpice vade i bacaju latice. Takav dogovor je bio i na jednom venčanju koje je privuklo veliku pažnju na društvenim mrežama.

Međutim, niko nije računao na nepredviđene okolnosti i da će preslatka devojčica stara tek nešto više od godinu dana i obučena u preslatku beli haljinicu od tila zaspati u odsudnom trenutku. 

Pixabay.com

Na venčanjuna kod nas na mladence se baca cveće, novac ii žitarice po tradiciji

U pomoć su joj priskočila trojica mladića od kojih je jedan u naručju nosio uspavanu devojčicu dok su druga dvojica bacali latice cveća onako kako je bilo predviđeno. Njihov potez oduševio je ostale goste koji su im čestitali kako su se snašli, dok je malena devojčica spavala u naručju ni ne znajući šta se dešava oko nje. 

Snimak koji je objavila Briana Lin pregledan je 5, 8 miliona puta a svi su bili oduševljeni dosetljivošću momaka koji su se odlučili na ovaj potez.

- Ona nije želela da se bilo ko oseća tužnim jer zasenjuje sve.

- Najjači ulazak mladenaca ikad! Savršeno...

- Volim to što je cvetna devojčica i dalje u pratnji.

 

 

- Njeno obezbeđenje! Ovo je božanstveno!

- Svaka čast momci odradili ste savršen posao - bili su neki od komentara.

Tiktokeri su bili oduševljeni ovom idejom i načinom na koji su se snašli momci u ovoj situaciji. Mnogi su se složili kako su bili na visini zadatka a da pri tome nisu zaboravili ni devojčicu. 

Mama je u drugim objavama pokazala da je devojčica u svakom slučaju bila u fokusu na venčanju i da je pobrala simpatije svih gostiju iako je prespavala zadatak koji joj je bio namenjen. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)