Zanimljivosti

MNOGI BI HTELI DA IH ONA UHAPSI: Atraktivna policajka iz Kolumbije zaludela svet, svi pričaju o njenoj lepoti i oblinama (FOTO)

Dok organi reda u mnogima izazivaju strah, kod ove lepotice to nije slučaj.

12.10.2023 22:05

MNOGI BI HTELI DA IH ONA UHAPSI: Atraktivna policajka iz Kolumbije zaludela svet, svi pričaju o njenoj lepoti i oblinama (FOTO)
printscreen/www.tiktok.com/@alexaaa_narvaez

Ako ste mislili da su policajci u klasičnim uniformama i sa pendrecima oko struka, namrgođenog lica klasični predstavnici ove profesije  i oni koji zavode javni red i mir, jedna dama će vas demantovati u tome.

Naime, jedna kolumbijska policijska službenica postala je popularna nakon snimka koji je podigao prašinu na internetu. U snimku koji je privukao veliku pažnju javnosti Aleksa Narvaez (28) nadgleda fudbalsku utakmicu noseći na sebi pripijenu policijsku uniformu. Zgodna policajka je postala hit na društvenim mrežama nakon što je snimljena kako patrolira utakmicom za America de Cali.

Printscreen/Instagram/alexaaa_narvaez

Mlada policajka postala je prava atrakcija na društvenim mrežama

Narvaez nije klasična policajka kakve možemo videti na ulicama već je posebnu pažnju privukla zbog svog stasa i zgodne figure. Fanovi su postali opčinjeni ovom službenicom nakon što je na njenom profilu svanuo snimak od prošle nedelje.

- Ovde radimo, slavimo i svaki dan sve više volim ono što jesam i što radim. Navijačica sam ali zbog ljubavi prema onome što radim, volim kada naš lokalni tim pobeđuje- kaže Aleksa u svojoj objavi na Instagramu.

 

@alexaaa_narvaez Se trabaja,se celebra .. y asi soy feliz 🫶🫶 #americadecali ♬ sonido original - alexaaa_narvaez

Nakon planetarne popularnosti koju je dobila, ova policajka je na Instagramu dobila 1,8 milona pratilaca. Još jedna objava je podigla njene fanove na noge kada je objavila video gde hoda po praznom igralištu. Mlada službenica je već proglašena najse*si policajkom Kolumbije. Iako Navarez ima sve predispozicije da zakorači i u manekenske vode ili kao influenserka, sudeći po njenim provokativnim objavama i atraktivnom izgledu, ona kaže da ne bi nikada odustala od svog sadašnjeg posla uprkos brojnim ponudama, prenosi Dejli Mejl. 

Nasuprot tome ona želi da bude pozitivan primer i uzor mladim devojkama da mogu biti lepe i uspešne ali i hrabre.

 

Na društvenim mrežama Navarez rado deli objave sa posla ali i njene različite odevne kombinacije kada odlazi u teretanu, jer posebno vodi računa o svom izgledu i formi.

Zgodna policajka ne krije u svojim objavama koliko voli sebe ističući kako voli svoj izgled ali više od toga kako se oseća iznutra, te da je srećna i ispunjena žena.

Aleksa je ljubitelj životinja i ima dva psa Tea i Zeusa. Osim toga ona je veliki patriota i poziva sve da posete turistička mesta širom njene zemlje, pa se često slika u dresu reprezentacije Kolumbije.

- Snimatelj je otpušten.

- Svi smo srećni što te imamo ovde.

- Izgledaš superatraktivno

- Ne gledam utakmicu.

- Čekaj šta se desilo. Fokusiran sam na druge stvari- bili su neki od komentara.

Snimak kako nadgleda utakmicu je sakupio 1,9 miliona sviđanja, a atraktivna policajka koristi svoju popularnost kako bi pokazala da diciplina na terenu i uniforma idu zajedno sa zgodnim telom i da se ona u tome odlično snalazi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)