Brak i veze

IGRAO JE UTAKMICU, A ONDA POGLEDAO KA TRIBINAMA I UGLEDAO NEŠTO ŠOKANTNO: Nije znao kako da reaguje, skočio je u neverici, usledila je scena koja tera suze na oči! (VIDEO)

Jedna devojka odlučila je da poseti svog momka, koji živi 3.000 kilometara dalje od nje, i priredi mu iznenađenje, a ispostavilo se da je bilo i više od toga.

10.06.2023 10:30

IGRAO JE UTAKMICU, A ONDA POGLEDAO KA TRIBINAMA I UGLEDAO NEŠTO ŠOKANTNO: Nije znao kako da reaguje, skočio je u neverici, usledila je scena koja tera suze na oči! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/carolinecoolidge9

Ljubav ne zna za kilometre, pa smo svedoci mnogih veza koje opstaju na daljinu. Oni koji se u njima nalaze priznaće da ulažu veliki napor kako bi im odnos opstao, ali je činjenica da je, kako tvrde oni koji su u takvim vezama, da je čežnja među njima mnogo veća i da je svaki susret posebno iskustvo. 

Karolin Kolidž Jerti je jedna od devojaka koja održava vezu na daljinu jer je njen dečko iz Kalifornije i udaljen je skoro 3.000 km od nje, budući da ona živi u Memfisu. Ta Tiktokerka je odlučila da se pojavi jednog dana na utakmici u kojoj je učestvovao njen izabranik i iznenadi ga.

Njegova reakcija bila je neprocenjiva. 

Printscreen/TikTok/carolinecoolidge9

Karolin je priredila momku pravo iznenađenje, nije ni sanjao da će je ugledati na tribinama

Za vreme pauze između poluvremena, dok je njen momak Vest bio u priči sa kolegama, Karolin se prikrala preko tribina i odjednom se pojavila pred njim. Njemu nije trebalo mnogo da je uoči, pa je potrčao ka njoj i skočio na ogradu kako bi je zagrlio. 

Zagrljaj je trajao dugo, što govori o jačini čežnje koja postoji između para koji živi na velikoj udaljenosti. Snimak je oduševio ljude na TikToku koji su se složili kako "oni koji nas čekaju, osete svaki naš korak".

- Deluje kao scena iz knjige koju bi trebalo da napišeš - 

- Mir koji on oseća u tvojim rukama... mora da si upecana - 

@carolinecoolidge9 Impressed that I actually pulled this off @wesyerty #surprise #longdistance ♬ suara asli - favmusicvibes

- Način na koji je skočio -

- Njegov odgovor je sve -

- Rasplakale su me njihove emocije - 

- To je čista ljubav - 

- Suze same idu od sreće - 

- Način na koji njegov prijatelj prestaje da priča, povlači se korak unazad. To je momenat - komentarisali su oduševljeni korisnici mreže.

Devojka je na zahtev svojih pratilaca odgovorila, tj. otkrila kratku priču o njima dvoma. Rekla je da su postali par u avgustu nakon mesec dana zabavljanja, a verili se šest meseci kasnije u januaru. Našalila se rekavši da zna kako će ljudi reagovati zbog toga što je to bila brza odluka, ali je naglasila da su oboje bili sigurni da je to to. Ubrzo su se venčali, samo tri meseca kasnije, što je ljudima tek bilo zabavno. 

Tiktokerka je objasnila da su se njih dvoje tako brzo venčali iz dva razloga. Prvi je što su venčanja skupa i što su oboje hteli da to bude neformalno i odmah, a drugi je jer je njen momak dobio posao u Kaliforniji pa su odlučili da se presele napokon tamo gde je sve imalo više smisla za oboje. Tako da njihova veza izvesno vreme bila na daljini zbog spoljnih faktora koje su uspešno prevazišli. Korisnici mreže su rekli da njihova odluka za brak nije brza i da je dovoljno vremena da shvate da li su jedno za drugo. Mnogi su istakli kako im je trebalo i kraće vreme da kažu sudbonosno "da" svom partneru.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)