Brak i veze

VENČANICU JE PROBALA PRVI PUT NOĆ UOČI SVADBE! Vrisnula je od šoka, dok su njeni najbliži zanemeli od ovog prizora! (FOTO/VIDEO)

Ovo je krajnje nesvakidašnja priprema za venčanje, ali su se svi složili sa tim da je i te kako vredelo.

06.06.2023 17:01

VENČANICU JE PROBALA PRVI PUT NOĆ UOČI SVADBE! Vrisnula je od šoka, dok su njeni najbliži zanemeli od ovog prizora! (FOTO/VIDEO)
Printscreen/TikTok/newlynorton

Jedan par iz Severne Karoline u SAD upoznao se putem Tvitera za vreme izolacije zbog pandemije koronavirusa 2020. godine. Naime, nakon što je Majls Norton kontaktirao Toni usledio je tročasovni razgovor, a ubrzo potom i upoznavanje uživo. Budući da su oboje, kako su naveli za "Insajder", bili "razigrane" prirode, mislili su da će njihova veza biti trenutna. Ipak, razvile su se emocije i njih dvoje su učvrstili vezu, shvativši ubrzo da jedno bez drugog ne mogu. Ubrzo se dogodila i veridba.

Taj sada već bračni par vodi kompaniju za prodaju čarapa, a Majls je pored toga i bodibilder i influenser. Oni su prošlog meseca imali raskošno venčanje, a priča koja je tome prethodila je veoma zanimljiva. 

Naime, Toni je otkrila da uopšte nije razmišljala kakvu će venčanicu nositi jer uopšte nije imala ideju da će se udati ili upoznati Majlsa. 

- Bilo mi je teško da to uopšte zamislim - istakla je ona.

Zato se bacila na istraživanje po internetu kakvu bi haljinu ponela za svoj najlepši dan i veoma brzo je naišla na jednu u koju se bukvalno zaljubila. Reč je o venčanici koju je nosila i glumica Danijel Bruks, a koja ju je ostavila bez teksta. Dizajnirala ju je čuvena Gbemi Okunlola, koja je osnovala i poznati brend Alonuko venčanice. Njene kreacije su poznate po iluzionim motivima i izgledaju kao da su naslikane na nevestama.

Međutim, najveća začkoljica je bila u tome što Toni svoju venčanicu nije isprobala sve do noći uoči venčanja, a kada ju je navukla na sebe vrisnula je od šoka. Kako je istakla, ništa lepše nije mogla da zamisli, što su potvrdili i njeni najbliži koji su u trenutku probe bili sa njom. Bukvalno su zanemeli. 

 

@newlynorton Weddung dress details @Alonuko dress @Vitalika_nail_stylist nails #newlynorton ♬ original sound - Miles and Toni

 

Slušajući preko telefona Majlsovu i Toninu ljubavnu priču, budući da je sedište kompanije Alonuko venčanice u Londonu, dizajnerka je saznala da se par prvi put uživo sreo u jednom parku na trčanju. Zato je odlučila da i cveće uključi kao motiv na venčanici. 

Tako su cvetni detalji pokrivali torzo i rukave, kao i zadnjicu, a preko struka su se na zaista poseban način nastavljali od kolena do poda. Haljina je delovala bajkovito stvarajući iluziju da mlada ispod ne nosi ništa. Toni je probala samo til jedanput i završenu venčanicu je imala priliku da vidi veče uoči venčanja kada je ona i bila gotova. 

Na sreću, haljina je bila kao iz bajke. 

- Osećala sam se neverovatno. Plakala sam kao beba. Mnogo emocija tokom oblačenja haljine, posebno zbog detalja koji su se odnosili na naš prvi sastanak - rekla je mlada sa suzama u očima i mesecima nakon svečanog događaja.

Toni je nosila i veličantven veo koji je po rubu imao dragulje. Iako ga mlade skoro više ne nose, Toni se ta ideja dopala, naročito kada je od svog supruga dobila romantični poljubac.

I mladoženja je bio stilski obučen. On je upario bledoljubičaste pantalone sa belim asimetričnim sakoom. Ispod je nosio belu košulju s leptir mašnom, a čitavu kombinaciju je upotpunio ljubičastim pojasem oko struka. On je svoju mladu prvi put video u venčanici na venčanju i ostao je zapanjen njenom pojavom. 

@newlynorton The first time my bridal party saw me in my dress! #newlynorton ♬ original sound - Miles and Toni

Toni je rekla da je venčanje bilo zamišljeno da bude inspirativno za druge ljude, bez obzira na budžet. Neki od gostiju su komentarisali da je njeno venčanje kao "venčanje crne Sofije Riči".

- Ovo nije moje venčanje. Ovo je venčanje moje mame koje nije imala pre 30 godina iako je još uvek udata za mog tatu. Ili venčanje Majlsovih roditelja koji nisu imali venčanje kao mi. Toliko ljudi u našoj porodici žrtvovali su se zaista dugo - istakla je Toni.

Posebno je istakla da joj je Majls dao novi osećaj samopouzdanja i da se pored njega razvija u najbolju verziju sebe.

- Najbolji deo ovoga je što je naš odnos tako lagan. Toni je moj najbolji prijatelj. Probudim se i blagosloven sam što je imam u svom životu - zaključuje je Tonin suprug Majls.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)