Brak i veze IRANAC SE ZALJUBIO U TANJU I DOSELIO SE U SRBIJU: Porodice su ih prihvatile, a njihova ljubav pobeđuje stereotipe! 08:35
Brak i veze ŠETALA JE OBALOM I GLEDALA PRIPREME ZA NEČIJU PROSIDBU: Nije ni slutila šta se dešava dok nije ugledala njega i noge su joj zaklecale! (FOTO+VIDEO) 15:00
Strast IMA DEČKA KOJI ŽIVI U DRUGOM GRADU I RETKO GA VIĐA: "Na svakoj novogodišnjoj proslavi spavala sam sa drugim muškarcem, sada se plašim da će moj momak saznati!" 21:00
Brak i veze KAKO DA POBOLJŠATE VEZU NA DALJINU: Konkretni saveti koji pomažu da lakše prevaziđete fizičku udaljenost partnera! (FOTO) 18:00
Brak i veze POSLE PET GODINA VEZE NA DALJINU SAČEKALA JE DEČKA NA AERODROMU: Zbog onoga što je uradila svi su je zgranuto gledali (VIDEO) 19:00
Brak i veze MOMAK JE MIRNO STAJAO, SVE DOK NIJE POGLEDAO IZA SEBE: U prvom momentu je bio zbunjen, a ono što je usledilo ostaviće vas bez teksta! (VIDEO) 14:00
Brak i veze IGRAO JE UTAKMICU, A ONDA POGLEDAO KA TRIBINAMA I UGLEDAO NEŠTO ŠOKANTNO: Nije znao kako da reaguje, skočio je u neverici, usledila je scena koja tera suze na oči! (VIDEO) 08:30
Zanimljivosti UPOZNAO JE PREKO INTERNETA DEVOJKU IZ KINE I PREŠAO 7.000 KM ZBOG NJE: Usledio je šokantan veleobrt, postao je vest broj jedan, pa završio u bolnici! (VIDEO) 12:01
Strast IMAO SAM IDEALNU VEZU DVE GODINE, a onda sam zatekao prizor koji mi se večno urezao u pamćenje! 21:01