Brak i veze

IZMEĐU NJIH JE RAZLIKA OD 18 GODINA! Šta mislite, ko je stariji?

Njihova ljubav opstala je uprkos razdvojenosti od 160 kilometara, ali i mnogobrojnim zluradim komentarima.

25.02.2023 21:01

IZMEĐU NJIH JE RAZLIKA OD 18 GODINA! Šta mislite, ko je stariji?
Printscreen/Tiktok/kasperborum996

Novi, moglo bi se slobodno reći trend, zavladao je čitavim svetom, pre svega među muškarcima, jeste da traže starije partnerke za vezu. Iako jednoglasno neće svi reći u čemu je tajna što ih privlače dame poodmakle životne dobi, ima onih muškaraca koji će istaći neke njihove zajedničke osobine, poput nezavisnosti i samopouzdanja

Par koji je nesumnjivo privukao veliku pažnju na internetu u poslednje vreme deli razliku od 18 godina, međutim, ono što je interesantno jeste da na prvi pogled uopšte nije jasno ko je od njih dvoje stariji. Ipak, verovali ili ne, on je student koji ima samo 23 godine, a ona žena od 41 godine.

Kasper Borum je počeo da se zabavlja sa svojom sadašnjom devojkom Tinom kada je imao samo 18 godina i njih dvoje su već 5 godina u stabilnoj i srećnoj vezi.

Printscreen/Tiktok/kasperborum996

Uprkos zluradim komentarima Tina i Kasper ne obraćaju pažnju na to šta drugi misle 

Iako su njih dvoje negovali vezu na daljinu i to od 160 kilometara, sada žive zajedno. Pritom, u vreme razdvojenosri su im svi govorili kako je nemouće da održe vezu, međutim, Borum je ostao uporan. Takođe, reakcije članova njihovih porodica bile su različite. Kako je u jednoj od svojih objava na TikTok mreži naveo taj mlaadić, njegov otac je sve dočekao uz šalu, dok je majka plakala. Sestra je bila od onih koji su ga podržali.

- Izgledate divno oboje. Želim vam sve najbolje! -

- Mislila sam da je to njeno dete -

- Momak izgleda zaista jako mlado -

- Na pvi pogled na nekim slikama je čak teško i reći ko je stariji - 

- Mislim isto! Izgledate divno zajedno! Kasper je pravi muškarac, a Tina je jako slatka i izgleda mlađe -

- Koga briga - komentarisali su pratioci na jednu od njihovvih objava.

Korisni mreže su pitali Kaspera i da li planiraju bebu, a on je odgovorio da njegova devojka već ima dvoje dece i da zasad nemaju takve planove. takođe, otkrio je pratiocima da je živeo u Arhusu u Danskoj dok je njegova devojka bila u Kopenhagenu, pa je odlučio da joj se pridruži u glavnom gradu njihove domovine.

Većina pratilaca ovog momka dala je podršku paru, rekavši kako izgledaju sjajno zajedno i da ne mare za komentare okoline. Jedna korisnica mreže čak je rekla da je suština u povezivanju energija i da je to najbitnije, kao i da su godine samo broj. Međutim, bilo je oprečnih komentara nepoverljivih ljudi koji su upozorili momka na moguće posledice kada prođe sva zaljubljenost, ali su mu i pored toga poželeli sreću u ljubavi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)