Brak i veze

BILO JE TO OBIČNO VEČE, GLEDALA JE SNIMKE NA TIKTOKU, a onda na videu jedne nepoznate žene videla i svog dečka! Usledilo je nešto još gore! (VIDEO)

Iako su i Lizel Džulsrud i Sofija Maren mislile da su u ozbiljnoj vezi, prevarile su se.

22.02.2023 17:01

BILO JE TO OBIČNO VEČE, GLEDALA JE SNIMKE NA TIKTOKU, a onda na videu jedne nepoznate žene videla i svog dečka! Usledilo je nešto još gore! (VIDEO)
Tiktok/ lifeoflees, sophloafy

Za Lizel Džulsrud to je trebalo da bude jedno regularno veče koje provodi u tišini svog doma i pregleda zanimljiv sadržaj na TikToku ne bi li pronašla nešto što će joj privući pažnju. U jednom momentu tako je naletela na snimke Tiktokerke Sofije Maren, koja je u jednom od svojih najnovijih videa objašnjava kako se sprema za večeru s muškarcem sa kojim je tada izlazila. U nastavku je snimala njegovu kuhinju i njega dok sprema romantični obrok.

Printscreen/TikTok/lifeoflees

Lizel Džulsrud je mislila da će kao i bilo koje druge večeri uživati u sadržaju TikToka, a onda je otkrila nešto jezivo 

 

Iako je njegovo lice bilo delimično zaklonjeno u snimku, Lizel je prepoznala čoveka sa kojim izlazi već pet meseci. Razočarana devojka je podelila priču dve godine kasnije i ona je stigla do Sofije. 

Sve je počelo sa TikTokom 

Iako Džulsrudova i njen partner nisu dugo bili u vezi, a i on je odugovlačio o razgovoru u kakvom su tačno odnosu, ona je vezu smatrala i te kako ozbiljnom i on ju je uverevao da viđa samo nju. Nekoliko dana pre nego što je videla sporan snimak ipak se posvađala s dečkom jer je bila frustrirana činjenicom da njihov status nije napredovao. Dodatno ju je zaprepastila činjenica da je druga žena sa kojiom je on izlazio bila iz njenog kraja u Sent Luisu. 

- On je na snimku "uhvaćen" u ćošku jer nije bio on taj koji je napravio video snimke. U isto vreme, ako neko drugi objavi nešto od vas, šta možete da uradite? To je bilo van njegove kontrole i sve što je mogao da kaže jeste: "Da, istina je" jer je sve bilo više nego očigledno - rekla je ona za Insajder.

Inače, ona je zbog te priče doživela ozbiljnu traumu i tek posle 2 godine je odlučila da o svemu progovori. Čak je rešila da se malo i našali, pa je svoju priču podelila na TikToku. 

Njena objava je postala izuzetno popularna i pogledalo ju je 4,8 miliona ljudi, a jedna od njih bila je, verovali ili ne, i Maren. Ona do tog trenutka nije imala pojma da se muškarac sa kojim se tada viđala zabavljao sa nekom drugom. 

@lifeoflees Replying to @am_612_ ♬ original sound - lees

Maren je sa "zajedničkim momkom" izlazila sedam meseci, pa je rešila da kontaktira prvu devojku da bi razmenile svoje priče. Obe su smatrale da je veza u kojoj su bile ozbiljna, dok muškarac, kako se čini, nije imao ni približno isto mišljenje. 

Autentična priča

Obe devojke su snimile nekoliko TikTok sadržaja u kojima su govorile o svojim vezama, što je pogledalo nekoliko miliona korisnika. Ljudi su komentarisali njihove objave tražeći da objave identitet muškarca, međutim, one su rekle kako su htele samo da podele svoja razmišljanja poštujući privatnost čoveka i ne izlažući njegove podatke milionima ljudi. 

Takođe, priznale su da im je deljenje priče pomoglo na ličnom nivou i da prebole svoje emocije. 

- To je kao neka vrsta terapije, samo da se šalim o tome i da razgovaram sa nekim drugim - rekla je Džulsrudova opisavši u jednoj rečenici svoje snimke.

Devojke su govorile o tome da su se često preispitivale da li su dovoljno dobre za momka i šta nije u redu sa njima, pa shvatile da i druge žene dele slične probleme. Takva situacija im je, kako kažu, pomogla da više zavole sebe.

- Najvažniji zaključak jeste to da je važno biti devojka i osnažiti druge žene. Naučene smo da budemo jedna protiv druge, naročito ako se viđamo sa istim muškarcem. Treba da podržavamo jedna drugu i da shvatimo da je to dobra stvar - zaključila je Maren.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)