Brak i veze

DA SU SE RANIJE SRELI ON BI BIO UHAPŠEN! Par otkrio detalje kontroverzne romanse i postao svetski poznat! (FOTO)

Sindi Makponovo je pre 12 godina kao 26-godišnjakinja upoznala Maksimilijana, a evo zbog čega je njihov odnos izazvao toliku pažnju.

21.02.2023 17:01

DA SU SE RANIJE SRELI ON BI BIO UHAPŠEN! Par otkrio detalje kontroverzne romanse i postao svetski poznat! (FOTO)
Printscreen/Instagram/cindycamponovo

Nove ljubavne veze često se uspostavljaju na poslu gde partneri uglavnom najpre taje da se među njima nešto dešava, sve dok ne dođe vreme da se veza obelodani. Međutim, ljubav se najčešće teško skriva, što je bio slučaj sa Sindi Kamponovo iz Ajdaha, koja je sadašnjeg supruga Maksimilijana upoznala pre 12 godina radeći kao sobarica u jednom hotelu. Tada je imala 26 godina, a on je bio menadžer tog mesta i samim tim je njihov odnos bio kontroverzan, posebno za ostale kolege. Sve je otežavala činjenica da je Maksimilijan dosta stariji. 

U pitanju je razlika od 12 godina, ali par i pored toga živi skladno i srećno, a iz njihovog braka se rodila četvorogodišnja ćerka Penelope

Par je postao veoma poznat na društvenim mrežama deleći sadržaje iz svog života koji je mnogima izuzetno interesantan i zbog toga svakodnevno prikupljaju simpatije pratilaca. Jedan od snimaka dvoje supružnika i njihove preslatke devojčice pregledalo je 51,9 miliona korisnika mreže, a lajkovalo 8,1 milion njih.  

Tiktokerka je istakla kako joj muž stalno govori da bi voleo da ju je ranije sreo i da ga čini tužnim što je tata sa 50 godina. S druge strane, Sindi na to odgovara da bi on bio uhapšen da ju je ranije sreo, aludirajući na njihovu razliku u godinama. 

- On se boji da neće moći da radi stvari koje bi neki mlađi tata mogao, na primer da ima energiju da bude potpuno uključen u Penelopino odrastanje ili da ima energiju da je vodi na venčanje kad se bude udavala - napominje Sindi.

Kako dodaje, njen muž poseduje mladalački i pozitivan duh, čemu posebno doprinosi i njihova ćerka. Takođe, on redovno vežba, dobro se hrani i odličnog je zdravlja. S druge strane, njoj je upoznavanje sa sadašnjim suprugom otvorilo oči, pre svega zbog njegove zrelosti i stabilnosti, kao i jasne vizije šta želi u životu. A želeo je porodicu, što je ono što ju je u stvari i privuklo njemu i zadržalo je.

- Muškarci mojih godina u to vreme su brinuli samo o svojoj nezavisnosti i načinu zabave. Upoznala sam ga u periodu života kada je znao šta želi. Želeo je ženu, porodicu i da se skrasi. Naše vizije su usklađene jedna s drugom - naglašava Sindi.

Veza im je počela tajno i tako trajala pune dve godine. Nisu želeli da je otkrivaju nikom sem najbližim prijateljima, iako im veza na poslu nije bila zabranjena. 

Nakon što su svi saznali za njihovu vezu, prijatelji i porodica su ih podržali i raširenih ruku dočekali njenog partnera Maksimilijana. 

- Mi se zaista volimo i to je sve što je važno - zaključuje Sindi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)