Brak i veze

TRAŽIO OD DEVOJKE NA PRVOM SASTANKU DA I ONA PLATI RAČUN: Reakcija njegove partnerke ga je šokirala, tome se niko nije nadao (VIDEO)

Mladić je podelio svoju priču na internetu i izazvao brojne reakcije i podeljena mišljenja.

18.02.2023 12:01

TRAŽIO OD DEVOJKE NA PRVOM SASTANKU DA I ONA PLATI RAČUN: Reakcija njegove partnerke ga je šokirala, tome se niko nije nadao (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/thesephew

Robi je na Tiktoku objavio snimak svog plesa sa suprugom dok je tekst pratio objavu o njihovom prvom susretu.

Kako je momak otkrio u tekstu, njihov prvi sastanak bio je vrlo neobičan jer su pri plaćanju podelili račun na sastanku i to na njegovu molbu. 

Printscreen/Tiktok/thesephew

Tiktoker je na prvom sastanku procenio želi li da se viđa i dalje sa sadašnjom suprugom

- Ona je pristala, ali nakon što smo platili, uzela je moj telefon kada sam bio u toaletu i Venmo joj je vratio polovinu novca na njen račun. Napisala je "prave devojke ne dele račun" od tada smo zajedno -pisalo je u objavi ovog dečka.

Robijeve pratioce je iznervirala njegova taktika sa novcem na prvom sastanku ali ih je oduševio odgovor njegove žene. Jedan od tiktokera je napisao kako momak treba da bude srećan što je dobio drugi sastanak jer je pitao. 

- Ne..tražiti da podelimo račun je patetično, platiti račun je način na koji treba da se reaguje, dođavola, ponekad plaćam i hranu prijateljima - napisao je drugi korisnik. 

Većina je pohvalila devojku i njen gest rekavši u šali kako bi voleli da je to njihova devojka. 

 

 

Tiktoker naravno nije ostao imun na kritike korisnika mreže pa se osvrnuo naknadnim videom na celu situaciju rekavši kako ga njen "bezobrazluk" nije odvratio, već se "upecao". 

- Nisam ovo video kao mannipulativno ili prevarantsko, video sam kao ženu koja zna koliko vredi i koja je finansijski odgovorna. Zato je bilo i drugog sastanka i zato sam se oženio njome - kaže on. 

Robi je savetovao muškarce da iskoriste ovu metodu na prvom sastanku da vide kako će se situacija odvijati. On je objasnio kako nije poenta u očekivanju da devojka plati račun, već da vidite kako će se ponašati kada vam ga dostave, da li je pametna ili glupa.

Ipak, neki tiktokeri su bili saglasni da je ovakav potez bio suvišan i da nije uopšte momak trebao da preduzme takav korak, naglasivši da se očekuje da momak plati račun na prvom dejtu naročito ako je on inicirao taj sastanak. 

 

@thesephew Replying to @saab8861 dating tips for scoring wife material. #datingadvice #datingtips #wifematerial ♬ original sound - TheRobbyShow

 

U jednoj od svojih objava, momak je otkrio kako je on bio u HR timu kompanije gde je njegova devojka aplicirala za posao jednom prilikom, otkrivši kako je ona dobila posao zahvaljujući njemu jer joj je dao instrukcije šta treba da joj se nađe u biografiji i na koja pitanja treba da odgovara. Kada je ona bila sa još jednom kandidatkinjom u užem izboru, obavestili su je o svim koracima za krajnji razgovor koji je morala da obavi sa poslodavcem dok je drugoj devojci Robi navodno dao pogrešan datum i vreme, što ju je automtski eliminisalo. Naravno neki su ovo videli kao satiru i dobru šalu.

- Prava si noćna mora- zaključio je jedan njegov pratilac.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)