Brak i veze

DOČEKALA JE SAMA DAN ZALJUBLJENIH, A ONDA JE PRED VRATIMA ZATEKLA PAKET: Doživela je šok, na ljubavnoj kartici videla je ime svog ZETA! (VIDEO)

India Maršal je preko TikToka sa svojim pratiocima podelila kakvo nesvakidašnje iznenađenje ju je zadesilo 14. februara.

15.02.2023 13:05

DOČEKALA JE SAMA DAN ZALJUBLJENIH, A ONDA JE PRED VRATIMA ZATEKLA PAKET: Doživela je šok, na ljubavnoj kartici videla je ime svog ZETA! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/india_marshall

Na Dan zaljubljenih često su mnoge devojke koje nemaju partnera razočarane, budući da taj dan ne provode u nekoj romantičnoj atmosferi s dečkom i ne dobijaju poklone poput drugih dama. Iako taj dan njima često bude sumoran, ima i onih koje se trude da to kompenzuju, pronalazeći razne načine da popune prazninu. Neke zato 14. februar provode s drugaricama, pojedine na koncertima ili jednostavno kod kuće posvećene sebi. 

India Maršal je Tiktokerka koja je upravo jedna od takvih singl devojaka, međutim, ona je tokom jučerašnjeg dana doživela pravi šok zbog nečega što ju je dočekalo pred vratima. Naime, niotkuda se nije odjednom pojavio nikakav momak, niti bivši, već je India svoj poklon za Dan zaljubljenih, u vidu korpe s cvećem i porukom, dobila od, ni manje ni više nego od zeta, to jest sestrinog muža.

U korpi su bile žute ruže kombinovane s belim cvetićima. 

Printscreen/Tiktok/india_marshall

Tiktokerka je pokazala da ju je divan aranžman cveća čekao pred vratima

- Srećan dan zaljubljenih sestri moje devojke. S ljubavlju, Met - pisalo je na ukrasnoj čestitki koja je potpuno oduševila mladu ženu. 

Ona je objasnila kako je njen zet veoma pažljiv momak i da njih dvoje imaju izuzetno čvrstu vezu, poput brata i sestre. To je oduševilo i njene pratioce koje je gest poprilično iznenadio, ali su primetili kako takvih momaka danas gotovo i da nema.

- Ah, taj materijal za zeta... -

- Izvini, ali gde su ovakvi momci, jer ja ih ne poznajem? -

- Iskreno, takvi momci su neverovatni. Moj zet je moj stariji brat i on me posmatra kao mlađu sestru - 

- Ona treba da se uda za njega -

- Kada smo započeli vezu moj momak je mojoj mami i sestri kupio cveće i čokolade -

- I evo me, bez ijednog cveta ili bilo čega drugog od svog supruga... ali sam srećna zbog tebe, on izgleda kao divan momak - komentarisali su korisnici TikToka.

Pojedinci su rekli kako momak očigledno želi da postane član porodice i da poštuje buduću familiju svoje devojke, što je pokazao i ovim gestom. Jedan Tiktoker se nadovezao na to rekavši da se nada da Indijina sestra zna da ceni ono što on čini za nju i njene najbliže, te da ne bi trebalo da se premišlja u vezi sa njim.

@india_marshall Replying to @user6746371817276 ♬ original sound - 🦆

Devojka je u drugom videu pokazala kakav je buket dobila njena sestra i to od crvenih ruža.

- On očigledno dobro zna da povuče razliku jer su žute ruže znak prijateljstva, dok su crvene odraz ljubavi - zaključio je jedan korisnik mreže. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)