Brak i veze

ULOVILA JE NEŠTO U KUĆI I POZVALA MOMKA DA JOJ POMOGNE: Kada je video o čemu se radi usledio je šok, a zatim i urnebesna reakcija, vrisnuo je i uhvatio se za usta! (VIDEO)

Snimak je pregledan više od 27 miliona puta, a evo zbog čega.

13.02.2023 18:01

ULOVILA JE NEŠTO U KUĆI I POZVALA MOMKA DA JOJ POMOGNE: Kada je video o čemu se radi usledio je šok, a zatim i urnebesna reakcija, vrisnuo je i uhvatio se za usta! (VIDEO)
printscreen/Tiktok/thebrandonrobert

Susret s miševima u domu nije tako uobičajen slučaj, međutim, oni koji žive u kućama ili u zgradama u prizemlju, odlično znaju kako se ta malena stvorenja mogu ušunjati u dom i napraviti haos u kuhinji ili nekoj drugoj prostoriji, a osim toga i prouzrokovati traumatično iskustvo za ukućane. Naime, oni koji se plaše glodara i sličnih gmižućih stvorenja znaju da to može potpuno da ih poremeti, pa mnogi ne smeju da se približe tim životinjicama i vrište sve vreme dok na njih traje "lov".

Jedna devojka je odlučila da malo podigne puls svom dečku Brendonu Robertu osmislivši trik u koji je, ni manje ni više bio uključen maleni miš. Naravno, reč je bila o igrački na navijanje koju je ona krišom ubacila u dnevnu sobu, a zatim počela da vrišti i paniči, pokušavajući da dozove partnera da joj pomogne.

printscreen/Tiktok/thebrandonrobert

Momak je pokušao da se iskontroliše i reaguje na pravi način

Iako su žene po prirodi dramatičnije kada su takve situacije u pitanju, ova devojka definitivno nije očekivala da će reakcija njenog momka biti baš takva. Ona ga je, naime, pozvala u pomoć bacivši neku posudicu na miša kako momak ne bi shvatio da je u pitanju trik. Sve je delovalo dovoljno uverljivo jer se navijena igračka kretala besciljno po prostoriji, pa je on mislio da je u pitanju pravi miš.

Momak je, umesto da brzo reaguje, doživeo šok - pokrio je usta rekavši da će povratiti, a zatim je pokušao da uđe ukoštac sa životinjom. Pošto se sve vreme držao za usta, momak je zatražio ubrus od devojke i jednu knjigu kojom bi se rešio miša. I dok je pokušavao da ga obuzda, miš se kretao levo-desno, napred-nazad dok je reakcija preplašenog momka bila urnebesna.

Napokon, kada je devojka priskočila u pomoć počevši da se smeje iz sveg glasa, što mladić od šoka nije ni primetio, ona je pridržala posudicu, a on je po "mišu" počeo da mlati knjigom. U jednom trenutku je ipak primetio o čemu se radi.  

- Volim ovog čoveka -

- Nema šanse da bi on bio sposoban da ubije miša -

- Način na koji je on dvaput nagazio njega -

- Ne prestajem da se smejem -

- On je devojka u ovoj vezi! - komentarisali su korisnici mreže.

Iako je svima ova situacija bila urnebesna, naročito reakcija momka, većina se složila da je i pored toga, njihova pribranost bila na visokom nivouh te da stvarno treba biti hrabar u toj situaciji i odreagovati na pravi način. Mnoge žene su rekle da je to za većinu dramatično isksutvo i da verovatno ne bi mogle da prisustvuju takvoj sceni. Snimak je pregledan više od 27,3 miliona puta, a lajkovalo ga je 3,2 miliona korisnika.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)