Brak i veze

IMA 25 GODINA, VEĆ DVAPUT SE RAZVELA, A TREĆI MUŽ JOJ JE "NOĆNA MORA": "Toliko je zgodan da se sve žene lome oko njega", a evo kako izgleda!

Poznata Tiktokerka Olivija Li progovorila je o svojim ljubavnim brodolomima, priznavši da je opsednuta najnovijim izabranikom.

14.02.2023 16:01

IMA 25 GODINA, VEĆ DVAPUT SE RAZVELA, A TREĆI MUŽ JOJ JE "NOĆNA MORA": "Toliko je zgodan da se sve žene lome oko njega", a evo kako izgleda!
Pintscreen/Tiktok/livbodies

Mnoge dame se teško odluče na udaju, posebno one koje uzimaju razne faktore u obzir, poput finansijske stabilnosti, spremnosti za zasnivanje porodice i slično, pa to najradije odlažu za kasnije. S druge strane, ima i onih kojima je ulazak u brak poput odlaska u prodavnicu - ako ne nađu u jednoj ono što im je potrebno, lako će u drugoj.

Čini se da upravo po tom principu funkcioniše mlada Olivija LiTiktokerka koja iza sebe već ima dva neuspela braka, a sada se po treći put udala iako ima samo 25 godina. Sada ističe kako veruje da je po sredi "treća sreća" i da će njen najnoviji izabranik ispuniti sva njena očekivanja, priznavši ipak da u vezi sa njim postoji jedan problemčić - on je, prema njenim rečima, toliko zgodan da se na ulici bukvalno svaka žena okrene za njim. 

Pintscreen/Tiktok/livbodies

Olivija je pokazala svog trećeg supruga tvrdeći da on privlači sve žene

Olivija navodi da je sada srećno udata i da je konačno pronašla muškarca za zauvek. Iako je mnogima nejasno kako se na brakove odlučivala tako mlada, ona je rekla da "ljudi greše", što je bio slučaj i u njenom životu. Inače, sada je u sedmom mesecu trudnoće i ponavlja kako prethodna dva propala braka ne računa i da je poslednji onaj pravi. 

Iako su je mnogi na TikToku kritikovali zbog brojnih ljubavnih brodoloma, ona tvrdi da se ne stidi svoje prošlosti. Ipak, većina ju je podržala rekavši da su to neprijatne okolnosti koje niko ne želi i ne može da utiče na njih, otkrivši kako su i mnogi od njih bili u braku više puta.

- Treća sreća -

- Dva puta sam se razvodio, treća je čar! Donosio sam loše odluke u prošlosti - komentarisali su pojedini korisnici.

Olivija je, inače, posebnu pažnju privukla i komentarima na račun izgleda svog najnovijeg partnera, navodeći kako mnoge žene ostaju zabezeknute kada ona sa mužem prođe pored njih. Takođe, ona ne krije da je opsednuta svojim supugom i da smatra kako se mnoge žene dive njegovoj lepoti. Korisnici TikToka su se, međutim, osvrnuli i na njen izgled rekavši joj kako je i ona zgodna i da veruju da je ona ta koja "okreće glave muškaraca gde god se pojavi".

- Zapanjujuća si, mislim da si ti ta za kojom se okreću -

- Devojko, ja gledam u tebe -

- Izvini, nisam primetila da je na slici muškarac, fokusirala sam se na tebe - komentarisali su iznenađeni pratioci.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)