Brak i veze

BAKICA OD 92 IZAŠLA NA SASTANAK PA SE RAZOČARALA: Nećete verovati šta je deka uradio, svi joj pružaju podršku (VIDEO)

Njeni snimci obiluju sjajnom zabavom i pozitivnom energijom, te deli zanimljive trenutke i savete mladima širom planete.

11.02.2023 17:01

BAKICA OD 92 IZAŠLA NA SASTANAK PA SE RAZOČARALA: Nećete verovati šta je deka uradio, svi joj pružaju podršku (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/grandma_droniak

Većina mladih bi se složila sa time da se starije generacije ne snalaze najbolje sa tehnologijom u ovoj digtalnoj eri, međutim, među njima ima i onih koji su itekako zainteresovani za to, te svojim duhom pariraju i trostruko mlađima od sebe. Jedna od njih je Lilijan Dronijak (92) koju na Tiktok platformi prati 7,4 miliona korisnika. Poznata je po sjajnim savetima koje svakodnevno deli mladima širom sveta, kao i zabavnim segmentima iz svakodnevnog života. 

U jednoj od svojih objava ova starica otkriva kako je prvi put izašla na ljubavni sastanak nakon 25 godina. Na prvom snimku je pokazala svojim pratiocima kako izgled njena rutina sređivanja i šminkanja dok je, kako kaže, bila "pomalo nervozna."

Printscreen/Tiktok/grandma_droniak

baka je pokazala haljinu u kojoj planira da izađe na večeru

Lilijan je ispričala kako je upoznala svog potencijalnog partnera dok je igrala lutriju te je rekla da je on vrlo zgodan i da nije mogla da ga odbije. Dok je stavljala crveni karmin, baka je fanovima otkrila da bi mogla i da ga poljubi te da ne isključuje takvu mogućnost. U nastavku videa ona je pokazala i kakvu je haljinu odabrala za susret. 

- Ako mu se ne sviđa, može otići odmah. Sve što želim je besplatna večera. Neću poneti ni torbicu ni novčanik. Javiću vam kako je prošlo - rekla je baka u svojoj objavi a vrlo brzo je u snimku otkrila utiske nakon susreta.

 

 

Vremešna starica je bila izuzetno iskrena u sumiranju prvih impresija ali je i nasmejala svoje pratioce. Ispričala je kako je sastanak zapravo loše prošao i da njen izabranik nije ni obratio pažnju na njen autfit i kako izgleda.

- Bio je nepristojan prema konobaru, nije mi ni pridržao vrata, kao što bi džentlmen trebalo da čini. Čim nije takav, nije ni moj tip. Uostalom, niži je od mene. Nisam ga poljubila, nema šanse - kaže ova netipična bakica.

Njeni pratioci su brže bolje otišli u odeljak za komentare da prokomentarišu celu situaciju te dali punu podršku baki poručivši joj da ne treba da gazi svoje standarde.

- I posle toliko godina on nije naučio da se ponaša -

- Zaslužuješ bolje -

- Drži se svojih visokih standarda...to devojko!-

U redu je, ti si previše dobra za njega svakako -

- Bako, volim tvoje standarde za muškarce -

- On verovatno nema ni pojma da si ti poznata- komentarisali su Lilijanini pratioci.

 

 

Iako je ova situacija prilično nasmejala mnoge, pratioci ove bake su joj poručili da treba sačekati pravog muškarca i da ne treba pristajati na manje od svojih postavljenih standarda. 

Lilijan je prava atrakcija na Tiktoku jer zbog svog šarma i neverovatne energije koje deli, svakodnevno oduševljava milione mladih širom sveta koji se odlično zabavljaju uz njene video-snimke a pored toga nauče dosta novih stvari iz iskustva ove starice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)