Brak i veze

PRIZOR STAROG BRAČNOG PARA RASTOPIO JE SRCA: Na minusu su čekali autobus, a potez ovog deke mnoge je rasplakao (VIDEO)

Jedan bračni par oduševio je internet zajednicu, a naročito gospodin i to jednim gestom, pokazavši da ljubav zaista postoji i pod stare dane.

09.02.2023 11:02

PRIZOR STAROG BRAČNOG PARA RASTOPIO JE SRCA: Na minusu su čekali autobus, a potez ovog deke mnoge je rasplakao (VIDEO)
shutterstock.com

Kako se vreme menja u ljubav nažalost mnogi prestaju da veruju ili bar misle kako je kratkog veka. Čini se da od starijih može dosta toga da se nauči. Iako će mnogi reći kako pravu suštinu ljubavi starije generacije nisu poznavale, te da su u brak ulazile više iz praktičnih razloga i zasnivanja porodice, ona se oduvek pokazivala na isti način a nije se mogla ni sakriti.

unsplash.com

Prava je retkost videti pokazivanje ljubavi u starosti

 

To je dokazao i jedan bračni par kojeg je uslikao tiktoker Aleksa Todorović dok su čekali gradski prevoz. Za to vreme gospodin je sve vreme držao ruku na leđima starije gospođe, njegove supruge, diskretno je mazeći. Pošto je napolju bilo hladno verovstno je želeo na taj način i da je dodatno ugreje.

Ona je stajala mirno blago okrenuta ka njemu. Bili su skladno obučeni i zaista su odavali sliku stabilnog dudgogodišnjeg bračnog para među kojima postoji pre svega velika ljubav i poštovanje. Slika je bila vrlo dirljiva i emotivna, za sve koji su se našli tu, međutim, influenser isto nije ostao ravnodušn na to već je sa svojim pratiocima odmah podelio. U opisu objave pisalo je "najslađi momenat dok sam čekao autobus sinoć".

Snimak je obišao tiktok a korisnici mreže nisu krili oduševljenje jednim ovakvim gestom rekavši da lepši snimak nisu videli i da su  ovakve stvari prava retkost.

- Topim se-

- Mali broj ovakvih muškaraca trenutno postoji. Tužno ali istinito -

- Posle toliko godina ljubav i dalje prisutno stvarno retkost-

- Učite se mladi ljudi šta je ljubav i poštovanje.-

- Tako je dušo...to je suština zajedničkog života...prođeš sve sa jednom osobom, sve nosiš i  deliš, zajedno pa i osediš- komentarisali su korisnici mreže.

 

 

Mnogi tiktokeri su se složili da je retkost biti sa osobom koju voliš i u dubokoj starosti te to pokazivati isto kao prvog dana. Neki su prokomentarisali da viđaju takve prizore ali da su izuzetno retki. Ono što su neki primetili  je da se iz ovakvih primera mogu učiti mlađe generacije najlepšim ljudskim osobinama koje se dele sa bračnim partnerom, te da je ljubav oduvek postojala i iskazivala se na isti način, samo je danas valjda malo manje tolerancije i strpljenja, a više ponosa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)