Brak i veze

MISLILA JE DA ĆE JE ZAPROSITI, A ONDA JE PRSTEN DAO DRUGOJ: Devojka u centru grada doživela poniženje koje ju je šokiralo (VIDEO)

Nije krila emocije kada je muškarac otišao sa novom verenicom.

07.02.2023 13:15

MISLILA JE DA ĆE JE ZAPROSITI, A ONDA JE PRSTEN DAO DRUGOJ: Devojka u centru grada doživela poniženje koje ju je šokiralo (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/sami2bx

Svaka devojka sanja o momentu kada će izabranik njenog srca da klekne pred njom i zaprosi je, naročito ako na to već duže vreme čeka. Prosidba je vrlo intiman čin iako se danas često organizuje i u javnosti, međutim, ono što je sigurno trebalo bi da bude trenutak ovekovečen muškarčevom sigurnošću da je devojka "ta" i da ona bez premišljanja prihvati to. 

Dok je šetala sa drugaricama kroz grad, jedna devojka nije slutila kakva je scena čeka i da će se pred njom pojaviti momak sa prstenom. Nakon što je kleknuo i izvadio prsten pred njom, devojka je ostala zatečena ali je odmah ispružila ruku dajući do znanja da prihvata mladićevu ponudu.

Printscreen/Tiktok/sami2bx

Tiktoker je na ulici zaustavio grupu devojaka i jednu od njih zaprosio

 

I taman kada je krenula da pruža ruku ka njemu, momak se u trenutku predomislio, te se okrenuo ka devojci pored i zaprosio nju. Nakon što je stavio prsten drugoj devojci na ruku, momak ju je čvrsto zagrlio. Prva zaprošena devojka je ostala u čudu i razočarana. Revoltirani tiktokeri su odmah ušli u diskusiju.

- Ne igraj se tuđim osećanjima -

- Još jedan razlog da ljudi prestanu da veruju verovati u ljubav-

- Trebalo bi da se izviniš -

- Ja bih joj dao prsten- komentarisali su korisnici mreže.

 

 

Potez ovog mladića je razočarao mnoge a druga devojka je sa oduševljenjem prihvatila ponudu. I dok se ona prijatno iznenadila ostavljena devojka je pokušavala da dođe sebi od razočarenja koje je doživela. Napravila je prilično tužan izraz lica i nastavila da šeta.

Iako su svi u prvi mah pomislili da je u pitanju prosidba svoje devojke, mnogi su shvatili da je stranac nasumično tražio svoju buduću ženu. Ipak, na kraju su svi zaključili da je u pitanju šala te da je poznati tiktoker malo eksperimentisao pa pokušavao da napravi zanimljiv sadržaj za svoje pratioce.

Uprkos tome što je po sredi bila samo dobra zabava, svi su zaključili da u realnom životu ne treba igrati igru te potcenjivati tuđa osećanja.Tiktokeri su rekli da takva igra momaka ili devojke nije fer te da bi svako trebalo da bude načisto sa tim koga želi pored sebe i da jasno stane iza svoje odluke. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)