Brak i veze

KROZ PROZOR JE SNIMIO SVOG STARIJEG KOMŠIJU kako stoji na trotoaru, a zatim je usledila scena koja ga je paralisala! Zbog ovog snimka suze same teku! (VIDEO)

Jedan korisnik TikToka je sa pratiocima podelio šta njegov sused čini svakog dana u isto vreme i time je oduševio više od milion ljudi širom sveta.

03.02.2023 13:01

KROZ PROZOR JE SNIMIO SVOG STARIJEG KOMŠIJU kako stoji na trotoaru, a zatim je usledila scena koja ga je paralisala! Zbog ovog snimka suze same teku! (VIDEO)
Printcreen/Tiktok/pubity

Posle nekoliko godina braka, mnogi parovi nažalost zapadnu u kolotečinu i brak smatraju "pritiskom" u kom su završili zbog prvobitne zaljubljenosti i zanesenosti. Iako će većina odmahnuti rukom ili prevrnuti očima kada im kažete da ljubav i strast treba da postoje uvek i da upravo to partnersku vezu razlikuje od, na primer, prijateljske, to je zaista jedina istina. Ispostavlja se da su izuzeci koji podvrđuju pravilo oni parovi koji imaju veze i brakove u kojima ljubav među partnerima nije prestala ni nakon niza godina. 

Da tako nešto zaista postoji, kao i činjenica da i u poznim godinama pojedini muškarci i te kako mogu da budu šmekeri, pokazao je jedan snimak na TikToku. Naime, jedan korisnik te popularne društvene mreže je kroz prozor svog stana snimio vremešnog suseda kako predano stoji na trotoaru i nešto ili nekoga čeka. U jednom trenutku se kadar zumira, pa se može videti kako starac odjednom laganim, plesnim koracima počinje da se kreće ka nekome i oduševljeno maše rukama. Iako bi možda pojedinci najpre pomislili da sa čovekom nešto možda nije u redu, ispostavlja se da taj gospodin tačno zna kuda ide. U susret mu je dolazila supruga, a oduševljenje što je vidi kod njega očigledno nije prestalo ni nakon toliko godina. On ju je uz osmeh prigrlio kao da je vidi posle nekoliko godina. 

Posebno interesantna je činjenica da taj gospodin to isto čini svakoga dana, što je Tiktoker i naveo u svom snimku.  

Printcreen/Tiktok/pubity

Oduševljeni suprug je sačekao svoju suprugu i odmah je prigrlio 

Sva ljubav i sreća tog para prikazani su u nekoliko sekundi snimka koji je pokupio 1,1 milion sviđanja, a korisnici TikToka su bili oduševljeni scenom rekavši da je ovo prava slika kako bi brak trebalo da izgleda.

@pubity They look so happy together 😭😭😭 (Via: @CONTENTbible) #pubity ♬ Snowfall - ♡♡

- Ovo ili ništa -

- Dao bih sve za ovakvu ljubav -

- To je čista ljubav i poštovanje -

- Plačem, ovo je toliko lepo -

- Tako izgleda sreća kada si sa srodnom dušom - komentarisali su korisnici mreže.

I mladalački duh starijeg gospodina je mnoge oduševio, pa su rekli kako bi mladi mogli da se ugledaju na takav način iskazivanja bezrezervne ljubavi i pažnje prema svojoj voljenoj. Većina je istakla da želi sa takvim partnerom da dočeka starost, kao i da im je dovoljno da nekome ispričaju svoj dan. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)