Brak i veze

VRATILA SE RANIJE KUĆI S POSLA I IZ KUHINJE ČULA NEOBIČNE ZVUKE: Znala je da je njen muž ostao sam, ali nije ni sanjala kakvu će scenu zateći u kuhinji! (VIDEO)

Jedan snimak sa TikToka obišao je čitav svet i to s dobrim razlogom.

01.02.2023 11:01

VRATILA SE RANIJE KUĆI S POSLA I IZ KUHINJE ČULA NEOBIČNE ZVUKE: Znala je da je njen muž ostao sam, ali nije ni sanjala kakvu će scenu zateći u kuhinji! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/_thesimpsonfamily_

Zajednički život s partnerom nosi raznorazna iskustva i izazove koji najčešće osnažuju vezu među njima. Međutim, većina muškaraca i žena, kolikogod da poznaju onu drugu stranu, često u nekom trenutku budu svedoci situacija u kojima ne znaju kako će njihov partner/partnerka reagovati. Tada nastupaju iznenađenja i otkrivanja nekih novih crta ličnosti, za koje se do juče nije znalo.

Posao u kući je pretežno "rezervisan" za žene, te je i dalje manje muškaraca koji se upute ka kuhinji kako bi oprali sudove, spremili ručak ili, pak, očistili kompletan dom. Ruku na srce, izuzetaka kojima nisu strane takve aktivnosti, i te kako ima, a u to se uverila i jedna Tiktokerka koja se sa svojim pratiocima podelila koliko je bila iznenađena kada se jednog dana vratila kući s posla i iz kuhinje začula neobične zvuke.

Iako je kao i većina žena očekivala da videti svog voljenog zavaljenog u krevetu pored TV-a, ili da eventualno nešto popravlja po kući, svojom aktivnošću on ju je bukval

Printscreen/Tiktok/_thesimpsonfamily_

Muž Tiktokerke je rešio da iznenadi ženu, a završio je u potpunom zanosu 

Ona nije krila oduševljenje kada je ušavši u kuhinju zatekla jednu prilično neobičnu scenu. Dok se približavala, imala je šta da vidi. Njen muž je bio u totalnom zanosu dok je čistio pod kuhinje i istovremeno plesao. Uvijao se uz stihove pesme Majli Sajrus, istovremeno pevajući. Dok je bio u odličnom raspoloženju, žena je, takođe, uživala u prizoru i nije ga prekidala. On je, međutim, u jednom trenutku napravio zaokret na drugu stranu i ugledao je.

- Šta to radiš, Riki? - obratila mu se ona uz osmeh, nakon čega je i on prasnuo u smeh. 

Potez brižljivog, ali i vidno raspoloženog muža oduševio je korisnike mreže, pa su odmah komentarisali i njega i njihov odnos

-  Koliko je slatko raditi kućne poslove i uživati u tome, kakav momak, volim vas ljudi, omiljeni ste mi -

- Osećam njegovu energiju, ova pesma kida, nemoj da se stidiš, Riki, brate -

@_thesimpsonfamily_ It’s the shimmy for me😂 thanks Miley! our house is clean thanks to you🥰 #fyp #foryou #couplegoals ♬ Flowers - Miley Cyrus

- Volim ovu pozitivnost -

- To je tvoj čovek -

- Odličan muž, radi kućne poslove i istovremeno se zabavlja - komentarisali su korisnici mreže.

Osvrnuvši se na posvećenost supruga Tiktokerke, mnogi njeni pratioci su rekli da ima sreće što ima takvog supruga. Neki su rekli da čovek jednostavno voli da radi po kući, dok su drugi tvrdili da to radi zaljubljeni muškarac koji želi da udovolji i pomogne svojoj supruzi.

Većina je u tome videla pravu ljubav i ravnopravnost. Inače, Riki i Niki, kako se taj par potpisuje na TikToku, poznati je par koji na toj mreži prati 1,8 miliona korisnika. Poznati su po vrlo šaljivim sadržajima i po tome što na veoma simpatičan način prikazuju sliku bračnog života i svega što on sa sobom nosi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)