Brak i veze

BIO JE OBIČAN MOMAK, ZALJUBLJEN DO UŠIJU, A ONDA GA JE ONA OSTAVILA JER JE OĆELAVIO: Odlučio je da joj se osveti, postao je muškarac o kom je sanjala! (VIDEO)

Poznati Tiktoker i biznismen Nima Jamini otkrio je u svojoj objavi na toj društvenoj mreži šta ga je u stvari motivisalo da danas postane to što jeste.

29.01.2023 13:01

BIO JE OBIČAN MOMAK, ZALJUBLJEN DO UŠIJU, A ONDA GA JE ONA OSTAVILA JER JE OĆELAVIO: Odlučio je da joj se osveti, postao je muškarac o kom je sanjala! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/nimatalkspod

U ljubavnim vezama, nažalost, mnogi iskuse i razočaranja i dožive neprijatna iskustva, pa tako nauče neke važne životne lekcije. Iako svi ulaze u ljubavni odnos s očekivanjima da će on potrajati i da sa svojim partnerom dele iste poglede na sve, ispostavi se da to često nije tako. Često, jer jedna strana ne zna šta želi ili se zasiti partnera. Takvo iskustvo prošao je jutjuber i Tiktoker Nima Jamini, koji je ispričao svoju priču osvrnuvši se na neprijatno iskustvo s devojkom za koju je tada verovao da je prava i da će se njome oženiti. 

I dok je on mislio da veza obećava, njegova tadašnja devojka nije delila isto mišljenje, pa mu je jednog dana samo napisala poruku "da to više nije to i da odlazi". Nima ju je odmah blokirao i, kako kaže, odlučio da uradi nešto od svog života. Naime, poraz koji je doživeo naterao ga je da osmisli način kako da postane bogat i "natera" bivšu da se pokaje za sve što mu je uradila. Prema njegovim rečima, ono što je njegovu partnerku posebno iritiralo kod njega jeste činjenica da je ostao bez kose i ona to od njega nije krila, a pored toga, nervirala ju je činjenica da je on "samo običan mladić" koji nema dovoljno novca. 

Foto: Shutterstock

Devojka je potpuno razočarala svog partnera kada mu je saopštila da je veza sa njim više ne ispunjava

Nekoliko godina kasnije Tiktoker je zaista zaradio ogroman novac, toliki da je imao da prišti jahtu. snimku koji je objavio na društvenim mrežama, i to sa svog luksuznog plovila, on je svima poručio svima da treba da se usredsrede prvenstveno na sebe i na svoju karijeru, a tek onda na druge. 

- Žene zanima samo novac i kosa - kratko je poručio Jamini. 

 

 

Njegov video izazvao je salve komentara. 

- Imaš jahtu, ali nju još ne -

- Pravi pokazatelj kako je sada bogat i kako ga devojke mogu iskorišćavati - 

- Na kraju krajeva, hvala joj što te je motivisala -

- Tako si je brzo blokirao? Devojka je onda uradila pravi potez! -

- Nekada je odbijanje motivacija! - ređale su se reakcije. 

Bilo je i onih koji su tešili muškarca rekavši mu da ne brine i da svi imaju slična iskustva s devojkama. Drugi su naglasili kako u ljubavi novac nije bitan i da ukoliko se neko isključivo vodi tim kriterijumo, verovatno je na pogrešnom putu i u pogrešnom odnosu. Iako su mu pojedinci rekli kako sada može da ima drugu devojku, i to bilo koju, neki su primetili da on još pati i da je povređen. 

Inače, Nima Jamini je danas uspešni preduzetnik i Tiktoker koji inspiriše druge kako da u sebi prepoznaju ono najbolje, navodeći i da se bez univerzitetske diplome može puno toga postići. On ima bogatu radnu biografiju koja ga je danas dovela na mesto izvršnog direktora za tehnološke inovacije u jednoj uspešnoj kompaniji, a i sam je vlasnik kompanije za onlajn obrazovanje. Nima nastoji da i drugi krenu tim konceptom učenja, a ne tradicionalnim, želeći da drugima objasni kako je i pomoću alternativnih metoda moguće biti uspešan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)