Zanimljivosti

HOLIVUDSKA ZVEZDA OTKRILA NAJČUVANIJE TAJNE INDUSTRIJE: Evo šta se dešava kada u sceni treba da se šmrče kokain!

Margo Robi koja se proslavila nizom uloga u holivudskim hitovima pričala je prvi put šta sve glumci moraju da rade kada je u pitanju snimanje scena koje podrazumevaju konzumiranje opijata.

25.01.2023 20:01

HOLIVUDSKA ZVEZDA OTKRILA NAJČUVANIJE TAJNE INDUSTRIJE: Evo šta se dešava kada u sceni treba da se šmrče kokain!
Tanjug/AP

Holivudska zvezda Margo Robi (32), koja nosi i laskavu titulu najlepše žene na planeti, otkrila je neke od najčuvanijih tajni u filmskoj industriji.

Margo se proslavili ulogom u filmu "Vuk sa Vol strita“, a za 10 godina, koliko se bavi glumom, igrala je različite likove.

Trenutno je u žiži zbog role Neli u ostvarenju „Babilon“, gde igra uz Breda Pita. U filmu su prikazane scene ludih holivudskih zabava na kojima se konzumiraju nedozvoljene supstance.

Printcreen Youtube/ BABYLON/ Official Trailer

Margo Robi pušila je biljne cigarete tokom snimanja filma "Babilon"

Komentarišući jednu od tih scena Margo je otkrila kakvim trkovima pribegavaju glumci na snimanju kako bi što vernije dočarali takve uloge.

- Kao zamenu za kokain prilikom snimanja filmova ili TV serija koristimo vitamin B u prahu ili laksative za bebe. Ponekad se pribegava upotrebi šećera u prahu, ali nije nimalo lepo kad se taj prah ušmrkne, naprotiv, grozno je – otkrila je Margo.

U scenama gde je neophodno da se vidi kako glumac puši cigaretu, umesto onih pravih s duvanom i nikotinom koriste se biljne cigare.

- Na snimanju se koriste cigarete koje nemaju nikotin. To su biljne cigarete, ali užasno smrde i imaju grozan ukus. Ja lično nikad u životu nisam zapalila cigaretu s duvanom i nikotinom. Da bih imala hrapav glas, kako je zahtevao moj lik, pušila sam biljne cigarete i bilo je odvratno – dodala je Margo.

Partner u „Babilonu“ joj je španski kolega Dijego Kalva, pa je lepa glumica otkrila da je uz njega naučila i nekoliko španskih reči.

- Naučila sam reč kabron, a tek kasnije sam saznala da to znači gad, tupan… Naučila sam da kažem "Volim te" na španskom, doduše to sam znala i ranije i još neke reči - rekla je lepa glumica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)