Odrasli

VELIKA POMOĆ: Caka za ostavljanje cigareta

Mnogi muku muče sa tim kako da prestanu da puše, jer svaki put kad odluče da ostave nikotin, opet se uhvate za cigaretu. Možda postoje načini za lakše odvikavanje od ove zavisnosti

23.03.2022 15:00

VELIKA POMOĆ: Caka za ostavljanje cigareta
unplush

Najteže je pušača nagovoriti da ostavi cigarete, uvek bi "zapalio" još koju. I pored toga što mu potencirate štetnost koju one imaju za zdravlje, mnogi toga nisu svesni.

Možda razmisle ako stave na papir finansijske troškove koje im kupovina cigarete svakodnevno stvara.

I pored svih načina da pronađu rešenje za krizu u koju zapadnu u tom perodu apstinencije od cigareta, opet nađu izgovor da zapale "samo još jednu“.

Pixabay

Za mnoge je ostavljanje cigareta dugotrajan proces

Za sve one koji su u dilemi kako se rešiti tog poroka, imamo sjajnu vest. Nikad lakši način koji je ujedno i zdrav za vaš organizam.

Odlaženje u saunu je najbolja preporuka da se rešite cigareta. Ne samo da ćete se opustiti i relaksirati, odlazak u saunu tri do četiri dana zaredom olakšava suzdržavanje od cigareta.

 

 

Kroz znoj izbacićete sve nakupljene toksine u organizmu, a para će pomoći disajnim organima da se pročiste. Tako ćete najlakše izbeći da zapadnete u nikotnsku krizu, a ujedno ćete i uživati. 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)