Brak i veze

OVAJ MUŠKARAC OTKRIO JE ONO ŠTO SVE ŽENE ZANIMA: Evo kada neko želi vezu sa vama! (VIDEO)

Jedan Tiktoker je pokušao da pripadnicama nežnijeg pola pojednostavi kako da znaju da je neki muškarac zainteresovan za njih.

29.01.2023 19:01

OVAJ MUŠKARAC OTKRIO JE ONO ŠTO SVE ŽENE ZANIMA: Evo kada neko želi vezu sa vama! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/theoldermillennial2

Društvene meže su više nego ikad "zatrpane" silnim savetima i mišljenjima kako privući muškarca, zašto oni nekad ne odgovaraju na poruke, da li su zaljubljeni i kako znati da li jesu ili nisu. S druge strane, žene su možda zbunjenije nego ikad jer se saveti razlikuju od stručnjaka do stručnjaka za veze.

Nepobitna je činjenica da su neki saveti i trikovi pomogli pripadnicama nežnijeg pola, međutim, ako je verovati jednom snimku koji se pojavio na TikTok mreži muškarci nisu toliko komplikovani koliko žene veruju. Naime, jačem polu je očigledno dosadilo da slušaju raznorazne teorije od žena, pa je jedan muškarac preko popularne društvene odlučio da konačno razreši misteriju i otkloni sve sumnje u to kako kako izgleda kada se dvoje ljudi privlače, a kako kada uopšte nisu zainteresovani jedno za drugo. 

- Dame, da li namerno pokušavate da iskomplikujete stvar još više?Jer ću vam na veoma jednostavan način reći da li ga privlačite ili ne. Ako je na sastanku sa tobom, privlačiš ga. Da, dame, toliko je jednostavo. Postoji gomila muškaraca koji će spavati s nekim ko im nije privlačan, međutim, ako on provodi vreme sa vama, troši novac na vas i viđen je u javnosti sa vama, privlačite ga. Prestanite da mislite da smo komplikovani kao vi - istakao je u objavi taj muškarac.

Kako je dodao, muškarac nikad neće izaći na sastanak sa ženom koja mu nije privlačna. Takođe, tu nije reč o tome da li vas voli i želi da ostatak života provede sa vama, ali to znači da ga privlačite. 

- Toliko je jednostavno. Prestanite da komplikujete muškarce i prestanite da slušate savete o momcima od drugih žena. One znaju malo, isto poput vas - zaključio je on.

Iako je bilo razočaranih žena koje su teško prihvatile tu činjenicu, većina se složila s tim mišljenjem, zahvalivši mu na iskrenosti i pojednostavljivanju cele situacije.

- Zaista ih povređuje što je to toliko jednostavno -

- Previše razmišljam o svemu -

- Naročito ako te pita za drugi sastanak -

- Privlačnost nije dovolja, želimo privrženost -

- Trebalo mi je da ovo čujem - komentarisali su korisnici mreže.

Pojedinci su naglasili da mnogi igraju toplo-hladno igre, zbog čega se stvaraju komplikacije u odnosima. Drugi su zaključili da je poimanje veze danas teže nego ikada pre, te da i jedan i drugi pol daju različite signale koji se pogrešno tumače. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)