Brak i veze

IZAŠLA SAM SA DEČKOM PRE DVA MESECA, a onda mi je od njega stigla šokantna poruka! Mislila sam da se šali! (VIDEO)

Tiktokerka po imenu Adel imala je nesvakidašnje iskustvo nakon što je onlajn upoznala jednog mladića i sa njim izašla dvaput.

17.01.2023 19:01

IZAŠLA SAM SA DEČKOM PRE DVA MESECA, a onda mi je od njega stigla šokantna poruka! Mislila sam da se šali! (VIDEO)
TikTok-adelenothesinger

Pandemija koronavirusa je dovela do situacije da mnogi putem interneta traže svoju srodnu dušu. Aplikacija za upoznavanje je sve više i više, a za cilj imaju da spoje dvoje ljudi koji se na prvi pogled sviđaju jedno drugom. Samo jedna od osoba koja je preko interneta poželela da upozna partnera jeste devojka po imenu Adel. U jednom trenutku joj se i dopao mladić sa kojim je izašla dvaput, međutim, ubrzo su oboje zaključili da ipak nisu jedno za drugo. Prvi dejt u mnogim slučajevima može da bude i poslednji, ali Adel je pristala da tom momku pruži još jednu šansu da uvidi mogu li da nastave druženje, ali izgleda da zvezde nisu bile na njihovoj strani.

Tu damu na TikToku prati 12.300 ljudi, a većina njih je bila svedok netipične situacije u kojoj se ona našla. Naime, sa momkom kog je upoznala onlajn izašla je 2 puta i to u septembru, a onda joj je pred Novu godinu iznenada stigla poruka od njega. Vreme praznika ume da bude pomalo depresivno za one koji nisu u vezi, pa se Adel u startu ponadala da je se momak setio. Sadržaj poruke ipak nije obećavao.

- Ćao, Adel, kako si? Nešto pravim retrospektivu i primetio sam da sam ja platio ona dva izlaska na koja smo ti i ja izašli. Ukupan račun za oba iznosi 110 evra. Voleo bih da mi pošalješ pola novca, pošto nije u redu da sam platim sve - glasila je zapanjujuća poruka koja je sadržala i broj tekućeg računa.

Adel je prvo mislila da je u pitanju šala.

- Ovo je neka šala? - upitala ga je ona.

Dobila je momentalni odgovor. 

- Zapravo ne. Iz troškova sam primetio da sam potrošio više od planiranog za te 2 večeri. Nije u redu da sam platim sve, ipak vi žene želite da budete ravnopravne. Molim te da mi uplatiš 55 evra na tekući račun - nastavio je muškarac bez imalo stida i to posle puna 2-3 meseca koliko je prošlo od njihovog poslednjeg izlaska.

Adel ga je pitala da li tako od svih devojaka sa kojima izađe traži da plate svoje račune, na šta je on uzvratio da ni sa jednom nije toliko potrošio.

Adel je podelila ceo slučaj na TikToku, a snimak je pregledan čak milion puta. Usledilo je na stotine komentara.

@adelenothesinger Replying to @Carla Gromotka ♬ original sound - <3

- Napiši i ti njemu koliko te je koštala šminka za to veče, garderoba, frizura, kao i vreme slušajući njega, sve mu lepo obračunaj -

- Trebalo bi da istraješ da samo vidiš poruku i ignorišeš ga, ili ga blokiraš -

- Izgleda da je lik ostao bez love za praznike -

- Kakav kavaljer! -

- Džentlmenski, nema šta -

- Nije trebalo ništa da mu odgovoriš, nije zaslužio -

- Napisla bih mu: "Izvini,  ali ne sećam te se", a potom ga blokirala. 

- I nije ga sramota? -

- Poruči mu neka te slobodno tuži za to -

- Jasno je da je švorc, a i da ga je pogodilo to što ne želiš više da se viđaš sa njim - bile su samo neke reakcije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)