Brak i veze

NAPOKON OTKRIVENO ZBOG ČEGA DEVOJKE PRIVLAČE DUPLO STARIJI MUŠKARCI: Izgled ne igra bitnu ulogu, tvrde dame, ali jedna stvar je ključna! (FOTO)

Kolumnistkinja Jana Hoking tvrdi da više nikada neće biti sa svojim vršnjacima nakon što je iskusila vezu sa partnerom u zrelim godinama.

18.01.2023 21:01

NAPOKON OTKRIVENO ZBOG ČEGA DEVOJKE PRIVLAČE DUPLO STARIJI MUŠKARCI:  Izgled ne igra bitnu ulogu, tvrde dame, ali jedna stvar je ključna! (FOTO)
Shutterstock

Većina žena tvrdi kako nema poseban tip muškarca jer svaku od nas mogu da osvoje najrazličitiji tipovi koji međusobno nemaju dodirnih tačaka. Ono sa čime su gotovo sve žene saglasne jeste to da im nije najbitniji izgled, koliko maniri tog muškarca i kako se prema njoj ophodi. Pažnja koju joj muškarac pruža je daleko najpoželjnija i najprivlačnija osobina od bilo koje. 

Poznata kolumnistkinja Jana Hoking objašnjava kako je u jednom trenutku shvatila da ima svoj tip muškarca te da je privlače oni koji su zrelom dobu. Do tog saznanja je došla prisetivši se svojih sastanaka sa momcima a među njima je bio i jedan sa partnerom  koji je dosta stariji od nje. Ona je imala 25 a on 45 godina.

Nakon što je prestala da trči za "lošim" momcima svojih godina, ovaj je došao kao osveženje, iako su na njih kao par ljudi gledali pomalo čudno misleći da su otac i ćerka. Ona je priznala kako joj je prijala sva pažnja koju joj je pružao tadašnji partner. Iako nisu ostali zajedno, on je postavio neke standarde koje su morali da isprate naredni partneri te su nju i dalje nastavili da privlače stariji muškarci. Sada kada je u tridesetim godinama izlazi sa muškarcima koji su u srednjim četrdesetim ili ranim pedesetim godina. 

Zreli i iskusni

- Ne postoje reči koje mogu opisati zbog čega je to tako jer su stariji muškarci prošli fazu "muškarac dete" i žene nemaju pored sebe "dečaka" već osobu koja je dovoljno odrasla. Kada napune 40 godina zreli muškarci imaju dovoljno iskustva o ženama i znaju kako da se emotivno povežu sa njima, kako da se ponašaju i tretiraju ih. Ne beže od svojih osećanja, a vrlo dobro mogu da se nose sa vašim. PMS je jedan od najosetljivijih perioda za ženu i to mogu da razumeju samo žene. Međutim, zreli muškarci itekako znaju da prihvate ovaj period te da se nose sa promenljivim raspoloženjem žene - napominje kolumnistkinja. 

 

 

 

Imaju izgrađenu karijeru i znaju kako da funkcionišu i kod kuće

Ovakvi muškarci nisu oni koji rade za male plate kako bi kupili prvu kuću, napominje Hopking. Smatra se da su uspešni u svojoj profesiji, kretali su se tržištem iznajmljivanja stambenog prostora, potpuno su samostalni što podrazumeva da mogu sami da opeglaju odeću ili znaju da koriste mašinu za pranje veša. Jednostavno su sposobni da sami o sebi brinu. Iako ovo ne bi trebalo da bude iznenađenje ili neki blagoslov, u današnje vreme, pretpostavimo da jeste.

Oni jednostavno znaju šta žele od života

Zreli muškarci su prošli kroz razna iskustva, često i razvode, tako da su kroz to shvatili ko im odgovara i sa kim je uopšte odnos održiv, a ko im ne prija. Nije im strana posvećenost i pokazali su da mogu opstati na duge staze. Znaju savršeno šta žele i kakva im partnerka odgovara tako da oni neće trošiti ni svoje ni njeno vreme. 

Shutterstock

Zreli muškarci ne troše svoje vreme na susrete i veze koji ne obećavaju

 

Iako je opšti trend da mlađi muškarci ulaze u veze sa starijim ženama, međutim, ukoliko muškarac nije zaista zreo i na mentalnom i emotivnom nivou žene, razlike se mogu itekako vrlo brzo uočiti. Sa druge strane žene, barem kako tvrde psiholozi, sazrevaju ranije te se razlika u godinama sa starijim muškarcima negde izniveliše. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)