Brak i veze

MLADENCI SU IZAŠLI PRED SVATOVE SA ŠIPKAMA: Šok scena sa venčanja o kojoj izveštava i televizija! (VIDEO)

Odmerili su snage zajedno pokazavši da ih jedna aktivnost povezuje.

04.02.2023 17:01

MLADENCI SU IZAŠLI PRED SVATOVE SA ŠIPKAMA:  Šok scena sa venčanja o kojoj izveštava i televizija! (VIDEO)
Printscreen/Instagram/espn

Venčanja su posebne ceremonije i svako je posebno na svoj način iako je protokol cele manifestacije manje više poznat. Očekivano je da dok gosti sede za stolom čekaju mladence koji poslednji ulaze i otvaraju proslavu svojim plesom. Tu su i torta, bacanje bidermajera, dolazak veselog orkestra koji su propratni deo najlepšeg dana za mladence.

I dok su gosti navikli na ovakav scenario na gotovo svakom venčanju, te znaju i repertoar pesama koje će se pevati, jedan novopečeni bračni par odlučio je da se gostima predstavi u drugačijem izdanju te priredi iznenađenje

Pixabay.com

Mladenci su priredili gostima nesvakidašnju sliku

 

Dvoje mladenaca, kako prenosi španska televizija koja je na tiktoku objavila video, odlučilo je da "odmere" snage na podijumu. Verovatno ste pomislili da je to u plesu ili ispijanju pića, međutim, oni su otišli malo dalje te na trenutak podijum za ples pretvorili u teretanu gde su izveli nesvakidašnji performans. Dok su gosti okolo stajali, navijali i snimali scenu, mlada i mladoženja su bili preko puta jedno drugog te sa šipkama i opterećenjem u rukama krenuli da izvode vežbe koje se inače rade u teretani za poboljšanje snage i izdržljivosti. 

U opisu snimka piše "kada se upoznate u teretani", a tiktokeri nisu propustili priliku da prokomentarišu novopečeni par šaleći se kako nisu sebi dali "predah" ni dan više.

- Nemojte me zvati na venčanja ako ću ovo raditi -

- Čoveče, ako se već bore ko će prvi biti nokautiran?-

 

@espn It’s not everyday you see this at a wedding 😳 (via @Cheston Uy) #gymtok #lifting #workout #wedding ♬ original sound - ESPN

 

- Ako nije ovako, ne želim -

- Moje venčanje iz snova -

- Ovo je ljubav..predivno - komentarisali su korisnici mreže.

Iako deluje kao da je snimak ubrzan radi se zaista o vrlo eksplozivnim pokretima i sjajnoj formi u kojoj su mladenci. Gosti su bili šokirani i oduševljeno su posmatrali scenu koja se odigravala pred njihovim očima, te zabeležili taj trenutak. Tiktokeri su komentarisali kako je mladoj bilo dosta lakše da trenira u toj haljini odnosno venčanici, dok je za mladoženju bilo vrlo rizično izvoditi zahtevene vežbe u elegantnim pantalonama. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)